sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Türkiye ve Dünyadan Haberler (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Sakık Nevruz kutlamalarında Atatürk'ü yuhalattı... (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=79853)

Melancholy 03-21-2011 11:50

Sakık Nevruz kutlamalarında Atatürk'ü yuhalattı...
 
Sakık Nevruz kutlamalarında Atatürk'ü yuhalattı

Mersin'de Nevruz Kutlamalarında konuşan BDP'li Sırrı Sakık, kalabalığa Atatürk'ü yuhalattı.





Mersin'de Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) düzenlediği nevruz mitingine sağınak yağışa rağmen yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

HER ZAMANKİ GİBİ YASA DIŞI SAHNELER

Metropol Miting Alanı'nda yapılan nevruz kutlamalarına katılanlar Kürtçe ve Türkçe şarkılar ile türküler eşliğinde halaylar çekti. Kutlama her yıl olduğu gibi bu yıl da yasadışı gösterilere sahne oldu.
Teröristbaşı Abdullah Öcalan ve terör örgütünü simgeleyen bez parçalarının açıldığı mitinge katılan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, katılımcıların nevruz bayramını Kürtçe cümlerle kutladı, konuşmasını ise Türkçe sürdürdü.
ATATÜRK'Ü YUHALATTI

Konuşmasında Çanakkal'de Türk-Kürt beraber Kurtuluş Savaşı verildiğini söyleyen Sakık, "Ancak sonra İttihat ve Terraki geleneği bu ruha ihanet etti" dedi.
Sakık başta Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü olmak üzere, geçmiş birçok cumhurbaşkanı ve başbakanın ismini tek tek sayarak inkarcılıkla suçladı. Kalabalık bu esna da Atatürk de dahil olmak üzere ismi sayılan bütün liderleri yuhaladı.


ensonhaber

stuv006 02-16-2012 13:22

oh cool, this information is really
 
oh cool, this information is really useful and definately is comment worthy!replica rolex Watches rolex replica watches rolex replicas fake rolex


Saat: 15:48

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025