sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Galatasaray (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Baros’un futbol hayatı tehlikede (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=78730)

Melancholy 01-08-2011 00:26

Baros’un futbol hayatı tehlikede
 



Galatasaray’ın doktorudan Baros açıklaması

Eğer iyi bakmazsa futbol hayatı biter


Eski doktoru Mehmet Kurtoğlu, 'Ayağında platin var. Tam iyileşmeden oynadı. Kendine dikkat etmesi lazım. Eğer iyi bakmazsa futbol hayatı biter' dedi



G.Saray'ın müzmin sakatı Milan Baros konusunda eski doktoru Mehmet Kurtoğlu'ndan çok ciddi uyarılar geldi.


"KENDİSİNE DİKKAT ETMESİ LAZIM"


Baros'un futbol hayatının tehlikede olduğunu belirten Kurtoğlu, 'Kendisine dikkat etmesi lazım. Fenerbahçe maçcında ayağı kırıldıktan s onra ayağına platın takılmıştı. Bu platin yüzünden ayaklarını güçlü tutmadı ve yeniden sakatlandı. Hazır olmadan oynatıldığı için sakatlandı. Kendisine iyi bakmalı. Eğer ayaklarını güçlendirmeden tekrar sahalara dönerse büyük risk alır' diye konuştu.



Çek yıldızın futbol yaşamının tehlikede olduğunu ısrarla vurgulayan Kurtoğlu, 'Beşiktaş karşısında tekrar sakatlanmasının da nedeni buydu' ifadesini kullandı. Kurtoğlu ayrıca Baros'un özel yaşamına da dikkat etmesi gerektiğini söyledi.


ensonhaber





Saat: 18:51

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025