sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Beşiktaş (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Tigana Bobo’yu istiyor (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=73184)

Melancholy 05-29-2010 15:45

Tigana Bobo’yu istiyor
 




Bordeaux’nun yeni hocası Jean Tigana, eski öğrencisi Bobo’ya talip oldu.

Fransız basını, Bordeaux'nun başına geçen Jean Tigana'nın, Beşiktaş'tan eski öğrensici Bobo'yu transfer etmek istediğini yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Laurent Blanc'nın ayrılmasının ardından Bordeaux'nun başına geçen Jean Tigana, transfer listesinde ilk sıraya Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'yu koydu.

Chamak'ın yerine Bobo
Fransızların ünlü futbol sitesi francefootball'da yer alan habere göre, Tigana'nın Arsenal'e transfer olan Marouane Chamakh'ın boşluğunu Bobo'yla doldurmak istediği yazıldı.
2005-2007 arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Tigana'nın yönetime verdiği raporda Bobo'nun alınmasını istediği iddia edilirken, Bobo için 'bebek yüzlü Brezilyalı' ifadesi kullanıldı.

Daha önce de istemişlerdi
2006'da geldiği Beşiktaş'la 2011'e kadar sözleşmesi bulunan Bobo için, daha önce Marsilya ve St. Etienne de teklifte bulunmuş, ancak siyah-beyazlı kulüp, golcü oyuncuyu satmak istememişti.
Buna karşın Francefootball haberinde, bu sezon Şampiyonlar Ligi potasının dışında kalan Beşiktaş'ın Bobo'yu satarak bütçesini dengelemeye sıcak bakabileceği de belirtildi.

ensonhaber



Saat: 04:31

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025