![]() |
Tatvan Endüstri Meslek Lisesi
Okulumuz 1990 - 1991 Eğitim - Öğretim yılında Tatvan Endüstri Meslek lisesi. ismi ile kendi binasında eğitime başlamıştır. 1996-1997 Eğitim Öğretim yılında okulumuzun bünyesine Ticaret Meslek Lisesi eklenmesi ile Tatvan Çok Programlı Lisesi olarak adı değiştirilmiştir. 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Bilişim Teknolojileri Alanı Altında Anadolu Teknik Lisesi açılmıştır. Okulumuz bünyesinde Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesi olarak iki program uygulanmaktadır. Tel: 0 (434) 827 65 10 Endüstri Meslek Lisesi programı olarak Bilişim Teknolojileri Alanı , Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı, ****l Teknolojisi Alanı ve Ahşap Teknolojisi Alanı bulunmaktadır. Anadolu Teknik Lisesi programı olarak ise Bilişim Teknolojileri Alanı bulunmaktadır. Okulumuzun ana binasında 15 Derslik, 1 Bilgisayar Yazılım laboratuarı, 1 Bilgisayar Donanım ve Elektronik Laboratuarı, 1 Fizik ve Kimya Laboratuarı, 1 Teknik Resim Atölyesi,1 Kütüphane ve Çok amaçlı spor salonu bulunmaktadır. Elektrik elektronik Teknolojisi , Ahşap Teknolojisi ve ****l Teknolojisi Alanları kendi binalarında eğitime devam etmektedir. Faks: 0 (434) 827 65 11 Web: http://tatvaneml.meb.k12.tr/ |
Saat: 04:28 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025