![]() |
manisa Demirci Anadolu Öğretmen Lisesi
Demirci Anadolu Öğretmen Lisesi 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında Demirci Ticaret Meslek Lisesi bünyesinde açılmıştır.2006-2007 Eğitim-Öğretim yılından itibaren ilçemizde EFİKAP-2 kapsamında İMKB’nin katkılarıyla yapılmış olan Pansiyonlu İlköğretim Okulu binasının İlköğretim Genel Müdürlüğünün 21 Haziran 2006 tarih ve 9546 sayılı yazıları ile geçici olarak tahsisi yapılmıştır.2006-2007 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Anadolu Öğretmen Lisesi binası yapılıncaya kadar bu binada sürdürülecektir. ![]() Eğitim binamız zemin+4 kattan oluşmaktadır. Binamız Bünyesinde 16 derslik, 4 labaratuvar (biyoloji, kimya, bilgisayar, fizik), kütüphane, kantin, ve personel odaları mevcuttur. Fizik labaratuvarımız henüz hazır olmayıp kütüphane oluşturma çalışmaları; kütüphane kulübü ve okul idaresi işbirliği ile devam etmektedir. Kütüphanemize kayıtlı 1200 kitap bulunmaktadır. ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz da çok amaçlı salon, yemekhane, basketbol - voleybol ve futbol sahalarıda bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Çok amaçlı salonumuz da Eray BAŞKONAK gözetiminde halk oyunları çalışması; Mustafa ARSLAN , Abdurrahman Şenay gözetiminde tiyatro çalışmaları, belirli gün ve hafta kutlamaları ve çeşitli toplantılar yapılmaktadır. Yemekhanemiz 200 kişiye aynı anda yemek verebilecek kapasitede olup, görevliler kontrolünde denetimleri düzenli olarak yapılmaktadır. ![]() ![]() ![]() ![]() 120 şer öğrenci kapasiteli 2 adet pansiyonumuz (kız - erkek) vardır. Yurtlarımız bodrum+3 kattan oluşmaktadır. Yurtlarımızda nöbetci öğretmenler nezaretinde düzenli etütler yapılmaktadır. Hacı Hamza Mah.Selendi Yolu No:3 e-mail: [email protected] Tel: 0 236 462 56 60 Fax:0 236 462 27 46 MANİSA - DEMİRCİ |
Saat: 17:35 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025