![]() |
üstat beni müsait bir şiirde indir...
bugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yalnızlığımla ![]() balkona astığımız düşlerimizi içeri aldıktan sonra kimsenin öğretmediği bir şeyi öğretmeni dilerdim../..ayrılırken ama sen herkesin öğrettiğini yineledin şimdi aşk../..inançlarını yitiren bir ayyaştır köprü altlarımda deniz kabuklarından bir mumluk yapmıştım sana ![]() vermeye zamanım olmadı şimdilerde içinde yakıyorum ![]() sesini duyuramayan kelimelerimin yorgunluğunu biliyor musun../..bilmem sen cümlelerimin 1. Kordonuydun ..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim.. acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma yanlarına gittiğimde ![]() odaları boştu../..çarşafları temiz bir küçük not bile yoktu../..”kurtardığınız için teşekkür ederiz” bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden tazminatım suskunluk beni ait olmadığım şehirlerde aramayın ![]() adresimin caddesi../..burukluk teri soğumamış bir ayrılıkla içilen özlem ![]() ![]() ![]() biraz önce gözlerimden düştün seni ıslattığım için üzgünüm yanaklarımda kurumanı istemezdim ![]() dudaklarıma almışken ıslaklığını sen../..gözlerim../..ve katre sana yaşatmak istediğim çok şey vardı ![]() aşk’da kısa çubuğu ben çektim... ...kırgınlıklarımı kaybettim ![]() sabaha karşı gittiğin için bağışladım seni sen de kendini bağışladın mı../.. bilmiyorum zor oldu indirmek resimlerini duvarlardan ki.../..tozlanma diye albümlerde yaşatmadım seni seni../..bir “anı” olsun diye sevmedim ...ve hiç aldatmadım../..kirpiklerimle bile çok önceleri sorduğum bir soruydu ![]() ![]() ...bu şiirde U dönüşü yapılmaz... illegaldir bütün terk edişler ![]() ölümlerde dahil... ...kızım bahara aldanma ![]() mayıs’ın çocuklarıyız ikimizde belki de bu yüzden acele ettik ayrılmak için ![]() tenlerimizin ateşi bizi kavurmasın diye.. biliyorsun../..çok erken aldım hediyemi senden seninkini vermek içinse çok geç doğum günün kutlu olsun../..unutmadı giritlalesi mumlarını söndürdüm../..yüzümde gönderdiğim dileklerin gölgesi ...aşk dersem çık ![]() dedim../..çıkmadın aşk bitti... alıntı |
Saat: 14:55 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025