![]() |
Ayrılık Yaktı Canımı
‘Hoş Geldin! Hoş geldin aramıza Bizler Sevmeyi sevenler ordusuyuz Ne kendimize hayrımız dokunur Ne de kimseye Zararımız… Varlığımızın bilinmezliği Aşkımızın görünmezliği Sen de bilirsin Hiçbiridir kavuran içimizi Bir de olmasa Sevilenin kıymetsizliği… Olur da istersen sen de Bildiğin uzaklar ötesini Tuzakların Bir bir bitişini… Sen gibiyiz bizler de Hisset yeter ki… Üzül! Üzülebildiğin kadar Tüm sevinçleri kaldır rafa Gözlerini öyle bir kapat ki Ölür gibi… Dokunamasın hiçbir acı Aşktan başka…’ Şimdi gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evimin her köşesinde sülietin gezerken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi unuttum diyelim bunların hepsini ![]() Ya içimdeki seni ![]() ![]() Hadi unuttum diyelim seni ![]() ‘Gitsem ayrılık olur ![]() Demiştim ya sana: Bir gün denizimden ve özgürlüğümden vazgeçersem ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum. Beni o denli etkilemesinden geleceğin. Bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya kendimden? İstemedim bu ayrılığı ![]() ![]() Anla diyemem ![]() ![]() ![]() ‘Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek’ Biliyorum ![]() ![]() ![]() Ama gel gör ki ![]() ‘Gün gelir için yanar elin gider mektuplara Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında Her adımda beni ararsın gözün dalar uzaklara Rüzgar aşkımı kucağına alsa Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa’ İşte buna emin ol sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi.’ Sen benim eş ruhumdun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün ![]() ‘Haydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dese de benim gibi sevebilir mi? Sevse de ![]() Desin sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni ![]() ![]() ![]() Bilemedin ![]() Ben seni yürekten sevdim. Aşktan ziyade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmeyecek. Bir tutam saçımı ![]() ![]() ![]() ![]() Onlara sakın ihanet etme ![]() Şimdilik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik ![]() Ben bunu bileyim ![]() |
Saat: 09:00 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025