sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Sebze-Et yemekleri (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=220)
-   -   Susamlı Ve Hardallı Et (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=32871)

Hasret 02-01-2009 22:27

Susamlı Ve Hardallı Et
 





355 kalori
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 15 dakika
1 kişilik

Gerekli malzemeler
1 kuzu külbastı veya biftek
1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, kekik, karabiber

Hazırlanışı: Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.


Saat: 14:20

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025