![]() |
Şiir yazarken sevdim seni..!
Şiir yazarken sevdim seni..! ![]() ![]() direnmekti aşk öncelerde.. sana, bana, duygularıma.. bir çift dünya gibi gözlerini gözardı etmekti.. korkaklıktı belki de.. ![]() kendimi aştığım, yüreğimi aştığım vakit; yine karşımdaydın işte.. şaka gibiydi.. kızarken, beklerken ve özlerken buldum kendimi bak şimdide gülerken... ![]() gururumu, inadımı, şımarıklığımı zaptedemediğimde bir hışımla sana koşup geldiklerinde sevimli bir bakışla karşıladın hepsini. sana gelmeselerdi.. hani tutabilseydim.. ![]() yazsaydım satır satır içimden gelenleri.. burdan sana yol olurdu. ve bu kez de kızarken sevdim seni..! ![]() yüzünü göremediğim saatlerde; hani şehir yoğun, insanları, sen - ben, şarkılarını dinledim, okudum mesajlarını.. bilsen ertesi günlere ne rüşvetler verdim biran önce geçsinler diye.. bu kez de seni özlerken sevdim işte..! ![]() ![]() içim içime sığmadığı vakitlerde; bir kağıda bir kaleme tiryakiliğim oldu.. hep ol diye, hep sevil diye, tam da şimdiki gibi; şiir yazarken sevdim seni..! |
Saat: 14:13 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025