Komada duygular,bana uzak;ölüme yakın
Komada duygular,bana uzak;ölüme yakın
Komada duygular bana uzak;ölüme yakın
İlk kez sana yazılmadı bu satırlar İlk kez adını çıkardım sayfalarımdan Bu arsız ozan ilk kez senin adını diline mühür yapmadı Bu yazıda sen yoksun sevgili Harflerim aklı kayboldu bu gün Harflerim artık kaçtı parmaklarımın ucunda Ve sen çıktın bu günlük aklımdan Bir komaya girdi aklım…Kalp ölümüm gerçekleşti … Şimdi bir makineye bağlı yaşatıyorlar içimdeki duyguları Hep muhtacım başımdaki koca koca makinelere Duyuyorum başucumda ağlayanları elimi tututpda uyan diye ağlayanları duyuyorum oysa…Oysa çok geç Kalp ölümüm gerçekleşti Şimdi vakitler dolusu biriktirdiğim seni harcıyorum Unutmadığımdın ölsem ancak unutacağımdım Şimdi kalp ölümüm gerçekleşti
Komada duygularım sense uyanmamı bekle-miyorsun biliyorum Bekliyorum görünüpde aslında beklemiyordun Hiçbir zaman beklemedin ve hiçbirzaman beklendiğini bilmedin ki  ben sen diye yalvarmayacak kadar kalbime gömmüştüm seni Bu satırlarda sen yoksun sevgili Kaleminden çıkardım seni Mürekkebim kanımdı ya  sevgini mürekkebimin kumu yaptım Bitti mürekkepde kumda kalp ölümüm gerçekleşti sevgili Beynim yaşıyor sadece bir müddet sonra oda ölecek galiba Hissediyorum bitmelere çok yakınım
Başucumda ağlama sakın Ben duyuyorum tüm olan biteni Gözlerimi neden hiç açmıyorum biliyormusun Ben gözlerimi açtığımda sen çekip gideceksin Uyandığımda tekrar tutmayacaksın ellerimi Zamandan çalıyorum sevgili Hayır sen bakma sözlerime bu satırlarda sen yoksun Bu satırlarda aşk yok bu satırlarda yok hiçbirşey Hatta yazdımda sayma bu satırları Sen gözlerinide avuçlarının sıcağınıda al git benden Kalp ölümüm gerçekleşti…
Ben çoktan öldüm öldürdüm bizi…İlk cinayetim bu aşk oldu Elimi kana buladım kalbimiyse aşka buladım Altın tozları serpmiştim bu aşka  sen dudaklarınla  sen nefesinle savurdun o tozları hatta yere düşenleride çiğnedin ayaklarının altında Artık esaretim mutsuzluğa …Artık cezam bir ömür mutsuzluk…artık cezam sensizlik Sakın üstüne alınma sevgili bu satırlarda sen yoksun Altı çizilmiş yazımdın sen benim Gttin gideli yazılarımın altı çizilmiş ve aşkın rengi kırmızıya bulanmış değil satırlar Yazılar Harfler  Beynimden kayıp gidiyor
Kalp ölümüm gerçekleşti Bak yavaş yavaş raporları hazırlıyor doktorlar Gördünmü ne büyük telaş içinde koşuşturuyorlar Ölüm saatim kayıtlara geçecek birazdan Sonlara geldim…Beyin ölümümde gerçekleşti sevgili Ben mutluluğumu bağışladım hayata Bırak yaşasınlar benden kalan mutlulukla Sen bilmiyorsun ama bu ölüde kalan mutluluk yeter tüm dünyaya…
|