![]() |
forum düzeni
merhaba arkadaşlar, ben yeni üyenizim. nacizane önerim şu ki;ana başlıkları çok fazla açtığınız için ,daha doğrusu alt forumda belirtilecek konuları ( örneğin takımlar köşesi) ana başlıkta sunduğunuz için, forum çok teferruatlı ve karmaşık gözüküyor.önerimi dikkate alıp bir düzenleme yaparsanız kullanıcılar adına yararlı olacağını düşünüyorum.teşekkürler
|
nacizane fikrini hitaben harfiyle katılıyorum birazdaha derli toplu olmamız lazımkii karışıklığı ortadan atalım...
|
konuyu biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız,takımlar derken isim vererek karşı olduğunuz ve istediğniz düzeni yazarmısınız.
|
ahmet abi onlar sizin bulacağınız şeyler siz her şeyi dikate alıp düzenlemeniz gerekli düzgün ve sağlam bir forum için....
|
elimizden geleni yapıyoruz , ama sizinde önerileriniz somut olmalı ,misal şu başlık olmadı şu şurda durmadı,şu böyle olmalı gibi,
yani somut örnekler ,önerilere her zaman açığız,beraberce karar verceğiz. |
bence pek fazla beraberce karar almayalım çünkü bazen kötü olabilir ben söylim....
|
neden kötü olacak çizmeli ortak karar almak en güzeli benim kanımca..
|
Admin Herzaman EksikLeri Görmez Gözünden MutLaka Birsey Kacar Siz YönetciLer EksikLeri FikirLeri SöyLerseniz Ozaman Hersey Yerine Oturur ...
|
Saat: 17:14 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025