sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Türk ve Dünya Futbolu (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Kahvehane yerine kulüpler (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=22087)

kelebek35 09-25-2008 12:07

Kahvehane yerine kulüpler
 
Osmaniye Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü: "Gençleri kahve köşelerinden çekip alan amatör kulüpler desteklenmelidir"

Osmaniye Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü amatör kulüplerin gençleri kahve köşelerinden alıp yeşil sahalara kazandırdıkları için desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Profesyonel ligde takımı olmayan Osmaniye'de amatör lig takım yöneticilerinin gençleri kahve köşelerinden çekip almak uğruna büyük çaba harcadığını ifade eden Ünlü buna paralel şehrin idareci ve iş adamlarından herhangi bir destek görmeyişinin üzüntü verici olduğunu ifade etti.

Osmaniye Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü 2008-2009 1.Amatör lig futbol sezonunda iki takımın maddi imkansızlıklar nedeniyle lige girmeyeceğini belirterek 14 takımın yer aldığı ligde Bahçe Esnafspor ile Osmaniyespor'un lige katılmayacaklarını söyledi.

Ramazan Bayramının hemen ardından başlayacak olan 1.Amatör lig karşılaşmalarının bu yıl çekişmeli geçeceğine inandığını ifade eden Ünlü Osmaniye'de şampiyon olan takımın 3.lig için il statüsünde mücadele edeceğini ve profesyonel lige çıkmanın geçtiğimiz yıldan daha kolay olduğunu söyledi.

2008 - 2009 futbol sezonunda Profesyonel Takımı Olmayan İller kategorisindeki müsabakalara 20 ili temsilen 24 takım katılacağını belirten Ünlü, Osmaniye'nin yanı sıra Ağrı (1), Amasya (1), Artvin (1), Bitlis (1), Burdur (1), Edirne (2), Hakkari (1), Muş (1), Nevşehir (1), Niğde (1), Sinop (1), Tekirdağ (2), Tunceli (1), Zonguldak (3), Bayburt (1), Karaman (1), Bartın (1), Ardahan (1), Iğdır (1), takımla terfilerde mücadele edeceğini ifade ederek Osmaniye'nin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

İki sezon önce profesyonel ligden düşen Osmaniyespor'dan sonra insanların bir bekleyiş ve arayış içerisinde olduğunu ifade eden Ünlü şehrin ileri gelenlerinin futbola destek vererek profesyonel lige bir takım çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde destek olmaları gerektiğini ifade etti. Ünlü "Amatör lig kulüpleri kahvehane köşelerinden çekip futbol oynattıkları gençlere Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek ile Belediye Başkanı Davut Çuhadar'ın desteklerini bekliyor.

Osmaniye Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü Ramazan Bayramı sonrasında başlayacak olan 1.amatör lig için 2 takımın çekildiğini ve 12 takımla bu yıl amatör ligin başlayacağını söyledi. 2008-2009 sezonunun daha çekişmeli olmasının beklendiğini ifade eden Ünlü ilçe takımlarının geçtiğimiz yıla oranla belediye başkanlarının desteği ile lige iddialı hazırlandıklarını sözlerine ekleyerek yeni sezonda bütün takımlara başarılar diledi.

habervaktim


Saat: 21:01

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025