![]() |
2000. Üye Şerefine 100 KONTÖR
2000. Üyemize çok az kala,küçük bir kutlama amaçlı bir yarışma düzenlemek istedim,gerçi buna yarışmada diyemeyiz,şanslı olan 100 kontörü alacak.
Yarışmamız çok basit 2000 üyeye özel olarak 1 den 2000 'e kadar bir rakam belirledik, o rakamı doğru tahmin eden arkadaşımıza istediği oparatörden hemen 100 kontör göndereceğiz . Bu yarışmada sadece ard arda mesaj (flood) yazmak yasaktır,bunun dışında istediğiniz kadar sallayabilirsiniz :) Bu rakamı iki adminimiz ve ben bileceğiz ve biz yarışma dışıyız.Bizim dışımızda tüm yönetim ve üyelerimize açık bir etkinliktir :) Buyrun 1 ile 2000 arası sallamaya :) İnşallah 5000. üyeye 250 , 10.000 üyeye 500 kontör verdiğimizide beraberce görürüz . |
kontör alacak arkadaşı şimdiden tebrik ediyorum ve herkese bol şanslar
|
:F Bizim arkadaş vardı aklıma o düştü şimdi.. Onu bu foruma üye yapmam lazım.. Kontör düşmanı.. Saatte 1000 kelime konuşuyor neredeyse.. :F Acayipte kuvvetlidir hisleri.. Öyleki 8. ve 9. hisleri olduğunuda söylüyor kendisi.. Birncide bilemedi ikincide bilir garanti...:F:F:F
|
rakamlar biraz fazla ama söyleyelim sadece bi rakam sanırım
135 diyorum |
her zaman her yerde 44
inşallah bir MALATYALI gelir...yada arkadaşları ard arda üye yapam..onlar sölesin bende kapam 100 kontoru..yaw son bariii avea için 150 olsun 10 dakkası 2 kontor olsun beee:F:F:F:F |
bir kez daha belirtelim; üyelerimiz bu konuya istedikleri kadar mesaj atabilirler ama art arda mesaj yazılmamalı...
kontörleri alacak olan üyemizi şimdiden tebrik ederim... 200000. üyeyi de göreceğiz inşallah. |
Alıntı:
|
birde 444 diyelim:D:D:M:M:M:M
|
buda olmadı :D
|
31:M:M:M
|
Saat: 10:55 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025