![]() |
msn şekilleri_
Silah: /̵͇̿ ̿/'̿̿̿̿̿̿ ̿ ̿ Sigara: (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~ ~ Sigara marıboro: (̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̅ ̲̅_̅()ڪے Türk Bayrağı: |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| İfadeler: ˙·٠٠•● ●•٠٠·˙ Ay_Yıldız: ¤ۣۜ..¤ Ölüm: ~√V''^√\~√V^√V'^~ - - - - Love: ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● ağac ve ev::*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l dikkat tabelası: •$4•@/!\•$4•@ Besmele: لله بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِا Sensiz olmuyor: ۰۪۪۫۫S۪۫۰۪۪۫۫E۪۫۰۪۪۫۫N۪۫۰۪۪۫۫S۪۫۰۪۪۫۫İ۪۫۰۪۪۫۫ Z۪۫۰ ۰۪۪۫۫O۪۫۰۪۪۫۫L۪۫۰۪۪۫۫M۪۫۰۪۪۫۫U۪۫۰۪۪۫۫Y۪۫۰۪۪۫۫O۪۫۰۪ ۪۫۫R: Ev ve ağaçlar: '*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*: |
Güzel Paylaşım
|
Saollasın Benim İşime Yaramaz Ama Cafcaflı Kızların İşine Yarayabilir. Sen Kullanıyor musun ? :D
|
teşekkürler tomqolıq..güzel paylaşım ;)
|
Alıntı:
|
İlk Önce Her Yayınladığın Şeyi Yayınlamadan Önce Kendin Test Edeceksin Sonra Paylaşım Yapacaksın :D adam ne bilsin bir hinlik olup olmadığını veya sen nereden bileceksin bir hinlik olamado,ığını sözüm forumdan dışarı... :D
Yani Lafın Kısası İlk Önce Can Sonra Canan.. :D |
ilginçsn yha :F altı üstü bi nick şekli ne hinlik olucak hem canan ne alaka ;D
|
ben bilgisayarcyım ve o nick dediğin yazılarla az msn çalınmadı kodlama yazıyor bazı hackerler ondan dedim terbiyesizlik olmasın ama siz bu kodlamadan anlamazsınız adamlar yapıyor ne yaparsın bu arada o canan espirik yaptım orda ama çamadın zannımca :D
|
eet anlamdm ;) yq krdşm denedm mrk etme hçbşi yq :D
|
Tamam Bukadar İşte Sorun Yok O zaman teşekkür Ederim Güzel Şekiller. Nie Hemen Karın Ağrısı Yaptın Yaw. :D
|
Saat: 16:40 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025