![]() |
4 ay sonra ilk kez oğlunu görecekti
![]() ![]() Şaban Hatıl, oğlunu en son 4 ay önce izine geldiğinde gördüğünü belirterek "Bu son görüşümmüş. Ankara'daki görev yerinden 5 aylığına Şırnak'a göreve gitmişti. Vatan uğrunda canını feda etti. Vatan sağolsun" dedi. Şehit Piyade Yüzbaşı Hasan Hatıl, yarın kılınacak cenaze namazının ardından Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Sofular köyünde toprağa verilecek. ![]() Şırnak'ta 3 asker şehit oldu Özel Kuvvet Timi'nde görevli Piyade Astsubay Faruk Kaya'nın (32) Tarsus'taki ailesi acı haberi alınca hem acıyı hem gururu bir arada yaşadı. ![]() Şırnak'ta 3 asker şehit oldu Siirt'te görev yaptığını biliyordum. Televizyondan Şırnak'taki şehit haberini duyunca görev yeri orası olmadığı için şüphelenmemiştim. Gece yarısı askerler evime gelince anladım. Vatan sağolsun" dedi. ![]() Şırnak'ta 3 asker şehit oldu Komşuları şehidin baba ocağına Türk bayrağı astı. Yakınları Kaya ailesine taziye ziyaretine geldi. Tarsus Belediyesi de taziye çadırı kurdu. 1'i kız 4 kardeşi bulunan şehidin cenazesi, yarın ikindi namazından sonra Küçük Minare Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Tarsus Şehitliği'nde toprağa verilecek. |
Saat: 12:06 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025