![]() |
***Sana dildiz, dudaksız sözler sözleyeceğim...Senden başka kimse duymayacak...(Mevlana)*** |
Hoş geldin ey yüzü gamzelim; B/akışının menzilinde tut gözlerim...i. Tir-i müjgan dokunuşlarınla delik deşik et kibrimi. Gör(e)meyip de seni, göster(e)meyip de yanımda yöremde, görür gibi huzurunda tut çaresiz yetimliğimi. |
İnsanı hep en sevdikleri acıtır,Verdiğin değer boyu alırsın payınadüşen o duymak görmek istemediklerini..İnsanı hep en sevdikleriacıtır.Sen kıyamazken,en ufak toz kondurmazken, toz bulutunun içineatıverir seni..İnsanı hep en sevdikleri acıtır..Söyle(ye)mediklerinlekalırsın bi başına..Seviyorsun ya kıyamazsın yinesen O......na..Ne çok acıttılariçimi(zi)...İçimin acıyan yanına bir 'acı' boyu susmalı şimdi..! |
Hırçın dalgaların alıp götürdüğü küreksiz bir sandaldı aşk....Anlaşılmayan farklı bir lisanmı konuştu bizimle...Pas tutmuş yüreklerde,,harcanmış sevdaları gizledik...Ne aşkı anladık,,nede dinledik...Bir bakışta,,bir sözde,,bir gülüşte gizlenmişti...Bizler hep yanlış yerlerde gezdik...Dibi tutmuş sevda şarkılarının içinde,,aşkın içine ettik..... |
''Öyle bir aşk bekliyorum ki… Yarından önce gelsin, Ansızın çıkıversin karşıma. Artık koyacak yer bulamadığım kalbimi Alsın eline, desin ki; " Bu kalp benim olsun izninle " Sonra tutup elimi götürsün yüreğime Ve ben artık diyeyim ki; " Bu kalp senindir iznimle " |
Her türlü salat-ü savmın kazası var da sensiz geçen vakt-ü zamanın kazası yok...! ( Fuzulî) |
''DUA'' olsam,dökülsem dilinden...Sen ''AMİN'' desen, o an kabul olsam...! |
Lokmanda değil ey yâr, Sendedir benim devâm.Sana kavuşmadıkça huzur da bana haram!Sermayem rahmetin,ilacım Cemalindir,vesselam..!: |
Ey yar! Kapattim gözlerimi , susturdum tüm sözlerimi... Duyur sesini..Hissettir yüregini... Engel ol yagmak üzere olan yagmurlarima... Izin verme kopmasina firtinalarin... Senmisin aski böyle güzel kilan, yoksa askla herseyi güzellestiren... Uyut beni yüreginde, Cok yorgunum rüzgarlara karsi gelmekten.. Tut elleri...mi, birakma! Tut ki kapatayim gözlerimi seninle, korkusuzca... |
Saat: 19:01 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025