![]() |
Aşkını İtiraf Etmeye Çekinenlere; Sevdiğinden ayrılınca aşk acı verir,sevdiğin seni terk edince daha da çok acı verir ama en acısı, onu ne kadar sevdiğini bilmesine hiç fırsat vermemektir.. |
Dönmeyecek Birini Hala Bekleyenlere; Hayatin en hüzünlü ani, deli gibi sevdiğin insanin buna hiç değmediğini gördüğün andır ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır...Senin askını su gün hak etmeyen, bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir. Bırak, gitsin... |
Çok sevda yaşadım sanıyordum senden önce Ama hep kandırmışım kendimi Her defa bu sefer başka diye sewdim bir ümitle Ama yok kendimi bulamadım hiçbirinde Kabul etmiştim aşk yalan aşk haram Dünyada yok aşktan mutlu olan Ne zaman ki seni gördüğüm o an İlk defa aşka inandım Şimdi sen beni bırakıp gitme Ben sevdayı senle tattım gitme Kalbimi çıkarıp vereyim eline Bu can sensiz yaşamasa da olur Canımdan can alıyorsun gitme ! Umudumu kırıyorsun gitme Sen kendini kandırıyorsun böyle Gönlün benden uzak mutlu mu olur...??? |
Gizlice buluşan İki sevgilinin fısıltısı gibi Yağmur yağıyor dışarıda. Ben / seni düşünüyorum... Camda, Billur damlalarıyla Dansediyor yağmur. Diniyor toprağın suya hasreti, Kucaklaşıyor gibi Gökyüzüyle toprak. Ben / seni düşünüyorum. İnsanlar Yine bir koşturmaca içinde. Herkes bir umudun peşinden gidiyor. Kimi / umutla Bekliyor ağır bir hastanın başında, Dinliyor nefesini, Korkarak ölümünden sevdiğinin, Ağlıyor. Ben / seni düşünüyorum. Herkes bir uğraşı, Herkes bir telâş, Herkes bir umut peşinde. Ben, Sadece seni düşünüyorum. Bilmiyorum / dünyada Seni düşünmekten başka bir şey, Çabam da yok zaten bu konuda. Senden başka hiçbir şeyi Umursamıyorum. Seni düşünüyorum, Seni düşünmeye Devam ediyorum...... |
Yüreğimizdeki korla yakmak vardı denizleri, Bize ahir zaman ateşiyle yanmak düştü... Uğrunda ağlamak vardı, Bize taşlaşmış bir yürek düştü... Ah edip inletmek vardı dağları, Bize susmak düştü... Uğrunda ölmek vardı, Bize yaşamak düştü... |
Gelse celalinden cefa Yahut cemalinden vefa Ikisi de cana safa Kahrın da hoş lutfun da hoş... |
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım... |
Nesin Sen Bazen bir şarkısın unutulmayan Her dinleyişimde seni bulduğum Bazen bir resimsin capcanlı Her bakanı cezbeden Bazen bir yakarışsın Sonu gelmeyen Bazen küçük bir çocuksun Anlaşılmaz istekleri olan Bazen çok uçuk kaçıksın Aykırı davranırsın Bazen karamsar olursun Kavuşamayız dersin Bazen ise tam bir karasevdasın Yüreğimde hiç tükenmeyecek olan Söyler misin Sen nesin sevdiğim |
Bir ressamın tablosunda izlerim seni Gözyaşlarım boyası kalbim fırçası Hayal dünyamın düşler sokağına uzanırım Uzatsam tutarmısın ellerimi Sararmısın sıcaklığınla ![]() çatlamış dudaklarıma yağmur olurmusun. Mendil olurmusun gözpınarıma Bir müzikalde dinlerim seni kemanlar anılarını anlatır Piyanolar ruhundaki sevgi pınarını akıtır Nota olursun gitarın tellerinde dansedersin Kalbimin her hücresine damla damla akarsın Şarkı olursun dudaklarda ![]() balerinlerin kanatlarında süzülüşün. Bir şairin kaleminde okurum seni Onun kalbine mürekkep oluşun Şiir olursun sayfalara GunBATIMI gibi gizemli Birde yağmur olursun dökülürsün gözlerimden Sana anlatabilmek seni.. |
Saat: 11:50 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025