![]() |
Özlüyorum sevgilim o güzel günleri özlüyorum
Bu koca dünyaya sevgimizi Haykirdigimiz günleri Papatya fallarini özlüyorum Günesin batisini sarilarak seyrettigimiz Kayan yildizlarin altinda dans ettigimiz Ask sarhosu oldugumuz günleri özlüyorum Beline kadar uzanan saçlarini Deniz mavisi gözlerini Esmer tenine dokunmayi özledim Senin sevgini özlüyorum Yagan yagmur altinda dolastigimiz günleri Ismimi söyleyisini,seni seviyorum deyisini özlüyorum Simdiyse beline kadar uzanan saçlarin yerine Mezar tasini oksuyorum Senin yerine topragini kucakliyorum Deniz mavisi gözlerinin yerine Mezarina bakiyorum Mezarindaki papatyalari Göz yaslarimla suluyorum Yalniz gecelerimde seni düslüyorum Sana bir an önce kavusmak için Allah’ima yalvariyorum Özlüyorum sevgilim seni özlüyorum |
Sevgi bir yumruk yüregimde,
Aşk ecel teri vücudumda, Ayrılıklar kan göz pınarlarımda, Ne yazıkki ayrılık yara bağrımda, Hani nere aşkım ağladım. Bir tütsü misali kokusu burnumda, Güneşin hiç dogmazcasına batıyor gözümde, Vücudum yanıyor çöl sıcaklıgı hasretiyle, Yanlızlık yatağımın baş ucunda, Hani nere aşkım ağladığım. Seviyorum haykırıyorum, Dağlar bayırlar ağlasın benle, Yıldızlar sönsün yanlız gecelerimde, Şelaleler çaglamasın kalbim atmadığı sürece, Hani nerde aşkım ağladım. Seni Seviyorum hayata küsüp küstürecek kadar AŞKIM |
Gölgesine bile âsigim yârin...
En çirkin kahkahasi çekmiyor dikkatimi... Güzellikler düslüyorum hep onun için, hep onun için, kendimi onun zamaniyla geçirmekteyim... Yillara düsen not belki de bu ask... Gelse, alay etse benimle, muhatap oldu diye havalara uçarim... Siz söyleyin?.. |
Ilk ölümdür gözlerinde gördügüm, bir doguma neden oldu bu ölüm...* Gözyasi süzülerek yanaklarindan, usta dogdu yârim, sevü çocugu... Büyüdü adam oldu bu çocuk, sanki sana secde etti yildiz ve agaçlar...** Uçmakta girsen de hangi kiliga, seni sık kokunla taniyacagim...*** Solundayim, gör beni!..**** |
ani sözlerde duvaksiz gelin gibi dolasan,
Hep kulak ardi ettigimiz sevgi... Nankör ruhlarimizda yarim,yamalak Pazarliklara sundugumuz sevgi, Ne kadar ucuz üretip,allayip pullayip Körpelere can degil ruh acitarak Ömür yakarak sattigimiz sevgi... Adini camlara yazdigimiz Özünü sandiklara kaldirdigimiz, Bir elde kum...bir elde altin sevgi... Lafi oldu mu aslan kesildigimiz, Kopyasini güzel çikarttigimiz, Atip tuttugumuz,bizim sandigimiz Aslinda ta en bastan yanildigimiz Varligimizin tek bestesi sevgi Ödünç aldigimiz... Göz alabildigine degil, Akil alabildigine büyükken Dilde bes para...un ufak ettigimiz Simdi hikaye... Simdi masal... BIR VARMIS...BIR YOKMUS SEVGI... |
Ben aglayamam ki...
Gözyasim tutukludur gözlerimde Cezasi müebbet Sonsuza kadar Akmayacak bir damla bile Düsmeyecek yerlere Göz altina alinmis Kimildamiyacak bile Yasaklanmis... Oysa Aglamak istiyorum Bagira bagira Haykira haykira Ama nafile Yasakliyim ben Babam yasaklamis Erkekler aglazmaz diye Ey! babam Sen hiç aglamadin mi? |
SOR BENİ
Sor beni yıldızlara bu gece İsmini nasıl haykırdığımı anlatsınlar Gökyüzünün nasıl ağladığını Yıldızların ışıklarını söndürdüğünü bir bir Sor beni dalgalara bu gece Sevdiğin şarkıyı nasıl söylediğimi anlatsınlar Sesimi nasıl duyurduğumu martılara Balıkların o sevdiğin şarkıyı ezberlediğini bir bir Sor beni rüzgarlara bu gece Seni nasıl beklediğimi anlatsınlar karanlıklarda Yağmurların nasıl kamçıladığını sokakları Yağmur taneciklerinin nasıl sarıldığını bedenime bir bir Sor beni yollara bu gece Seni nasıl terk ettiğimi anlatsınlar Yağmurların nasıl haykırdığımı ardımdan Yıldızların nasıl kaydığını gökyüzünden bir bir Sor beni kendine bu gece Seni nasıl sevdiğimi anlatsın yüreğin Bu yangının nasıl büyüdüğünü içimde Ve çok geç olduğunu da sevdiğim Çok geç olduğunu da... |
Hüzün yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde,
Bu gece yine için için yanıyorum, Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece, Beni sevdiğini, bana nasıl baktığını, bana nasıl güldüğünü, Ellerimi nasıl tuttuğunu, ellerini nasıl tuttuğumu, Büyüyen bir ateş gibi sevgimizin nasıl çoğaldığını Ve birgün ansızın bırakıp gidişini... Son vedanı hatırlıyorum, gözlerime ağlarcasına baktığını, Gözlerini kalbime gömdüğünü hatırlıyorum, Bir daha çıkamasın diye... Çıkamadılar zaten kalbimden gözlerin, Ölüler dirilirler mi ki gömülenler çıksın, gitsin? Gittin son bir veda ile gözü yaşlı, Elimde kolyen, ardından dakikalarca baktım, ağlamaklı, Sıkıldım, üzüldüm, perişan oldum ama ağlamadım... Ağlayamadım, engel oldu gururum, engel oldu aşkım, Uzaklara gittin, belki birdaha asla geri dönmemecesine, Özledim seni deliler gibi, özlüyorum hala... Sen bir yerde ben bir yerde, yinede sönmedi sevgimiz, Aksine çoğaldı dağlar gibi oldu hasretimiz... Hep seni hayal eder, hep seni düşünürdüm, Sesini duyunca yaşar, duyamayınca ölürdüm, Aradın beni aylarca bir sevgi uğruna, Ne yazık ki, ihmal edildin bir hata uğruna, Kırıldın, ağladın, affettin ama hep sevdin, Beni sevdin gülüm beni, kalbi kırık bir vefasızı, Yine ihmal edildin yine unutuldun bir hiç uğruna, Yine kırıldın, yine ağladın, yine affettin... Bir daha unutuldun, sevdanla başbaşa bırakıldın, Yine kırıldın, yine ağladın ama bu sefer affetmedin... Sevdiğini en mutlu gününde öldürdün, Ve ardına bakmadan gittin... Beni benle başbaşa bıraktın, yıkıldım, üzüldüm, kırıldım... Senden ayrılınca kaldım çaresiz, sevgisiz ve birde sensiz, Hep sensizdim zaten ama şimdiki kadar asla değil... Parçalanmış bir kalbe sahip oldun mu sen hiç? Parça parça edilmiş, yıkık ve virane, Bir o kadarda vefasız... Önceleri üzüldüm, yıkıldım ama asla ağlamadım... Geldi geçti deyip senide gözlerin gibi kalbime gömdüm... Unuttum dedim, unutacağım dedim, Unutamıyorum dedim, UNUTMAM dedim... Önce gözlerin sonra sen çıktın kalbimden, Bir vicdan azabıdır başladı ölü yüreğimde, Hiçbir şey kalmadı, senden başka kalbimde, Hatıraların, gözlerin ve sözlerin... Şiirlerini getirdiler bana, Beni öldüren şiirlerini... Vefasız dediğini duydum, yıkıldım, Düşündüm seni gecelerce daima tek başıma, Şiirlerin öldürdü, hasretin yaktı yüreğimi, Kırıldım, üzüldüm, yıkıldım ve en sonunda ağladım... 3 kişi ağladık sana; ben, kalbim ve gözlerim... Sana yandım, seni sevdim, seni hatırladım heryerde... Belki birgün sesini duyarım umuduyla Telefon bekledim günlerce, Telefon gelmeyip sesine hasret kalınca Ağladım ağladım, Sana yaptıklarımı ancak o zaman anladım... Duydum ki kalbini vermemişsin kimseye, Olurda içinde görürler beni diye... Benim kalbimide istediler, ama vermedim kimseye, Olurda içinde seni görürler diye... Gökyüzü yıldızlar ile doluydu, ben hep seni düşünürken, Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyorlar diye, Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın, Hep göz kırpardın uzaktan, sessizce, Bense hep seni bekledim kırık kalbim, yaşlı gözlerimle... Bazen hayallere dalıyorum, seni düşünüp ağlıyorum, Seni ve sevgini arıyorum hep kalbimde... Düşmüyor adın hiç dilimden, Öleceğim gülüm bir gün ben, Senin sevginden, senin derdinden... Bir gün göreceğim yine belki seni, Seni, beni unutmuş, benim olmayan seni... İşte o an aşkımın gözyaşlarını hatırlayacağım, Ve yine bir köşeye oturup ağlayacağım... Yemin ettim senin üstüne sevmeyim başkasını diye, Ve heryerde, her zaman tekrarlıyorum yeminimi; Seni unutmam için öldürseler bile, Karşılık olarak dünyayı verseler bile, Darağacı kurup idam etseler bile, Senden başkasını asla sevmeyeceğim... |
Üç beş sayfa koydum masaya
Birde kalem aldım elime Bir sayfa benim, bir sayfa senin Son sayfada bizimdi Beni bir satırda anlattım Seni bir sayfada Bizim sayfamız boş kaldı Kalemden kıskandım, kağıttan kıskandım Bizi kendimize sakladım O boş sayfanın yerine Bize ait her şeyi Kalbime yazdım. |
Saat: 20:21 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025