sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Üyelerimizin Röportajları (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=274)
-   -   *fanii* Burdasın Biliyorum :D (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=9591)

alfonzo28 03-20-2008 23:45

vayyyy:D

*fanii* 03-20-2008 23:50

rap te en sevdiğim kişi olarak sagopa kajmer ve kolera

sorunlar beni ilgilendirmez ben dinlememe bakarım ve Ceza

ve pit10 mt yas hayki medusa sansar fuchs istanbul attack cash flow vs vs. ve bazı şarkılar

rock olarak da şebnem ferah emre aydın haluk levent vs. vs. vede kişi değilde şarkı olarak :o

geist-madchen 03-21-2008 01:19

ya ben biraz fransız kaldım ama ne ameliyatı oldun bu arada geçmiş olsun

*fanii* 03-21-2008 09:32

Alıntı:

geist-madchen´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 35498)
ya ben biraz fransız kaldım ama ne ameliyatı oldun bu arada geçmiş olsun

hmm geldik oraya sagol bu arada :o

bu doğuştan olan birşey doğuştan ayaklarımda sorun vardı yani anlıcağın ben hayata başlamadan bana olanlar başladı neyse

işte küçükken yine ameliyatlar oldum ama doktor hatası falan filan tam anlamıyla düzelmedi büyükdükçede daha çok belirginleşti

doktora gitttim ve dahada büyüdükçe zorlanırsın falan dedi ve yine ameliyat oldum işte şu 3 yıl içinde 3 kere

alfonzo bilir anlamıştır arada yürüdüğümde çokda olmasa yan basardım biraz o yüzden yani bu ameliyatlarımın sebebi

işte orta okul bitti liseye başlamadan 2 ameliyat oldum 1 yıl sürdü sonra birdahaki sene lise 1 okudum sonra yine kaydımı dondurdum ve ameliyat oldum yine iki kere olcaktım bitanesine oldum diğerinden vazgeçtim ve bitti şimdi tekrar okulun kapanıp açılmasını bekliyorum yani liseden de 2 yıl kaybetmiş oluyorum neyse hayırlısı olsun vesselam

DİGİMAX 03-21-2008 10:40

herifi iyice bunaltmışsınız iki günde o yüzden ben doru sormim...geçmiş olsun tekrardan dim çıkim..
ayrıca müzik sevklerimiz birbirine yakın.türk rocka bide teoman ekleseydin keşke...gs:

*fanii* 03-21-2008 13:04

keşke tabi ama fazla dinlemediğim için hatta hiç diyebiliriz bakarım bi ara dinlerim bakalım hoşuma gitcekmi teşekkür ederim bu arada

ama sıkma falan yok ya aksine cevaplamaktan zevk alıyorum sizden saklayacak birşeyim yok herşeyi sorabilirsiniz çekinmeden cevaplamak için elimden geleni yaparım

nehir 03-21-2008 15:14

fani sana bir iki soru daha bakalım..
1-elinde bir sihirli degnegin olsa ne yapmak isterdin...
2-kitap okurmusun okursan ne tür..okumazsan neden..
3-sevdigin kişide ne gibi özellikler arasın..alsan soru..

alfonzo28 03-21-2008 15:26

Alıntı:

*fanii*´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 35518)
hmm geldik oraya sagol bu arada :o

bu doğuştan olan birşey doğuştan ayaklarımda sorun vardı yani anlıcağın ben hayata başlamadan bana olanlar başladı neyse

işte küçükken yine ameliyatlar oldum ama doktor hatası falan filan tam anlamıyla düzelmedi büyükdükçede daha çok belirginleşti

doktora gitttim ve dahada büyüdükçe zorlanırsın falan dedi ve yine ameliyat oldum işte şu 3 yıl içinde 3 kere

alfonzo bilir anlamıştır arada yürüdüğümde çokda olmasa yan basardım biraz o yüzden yani bu ameliyatlarımın sebebi

işte orta okul bitti liseye başlamadan 2 ameliyat oldum 1 yıl sürdü sonra birdahaki sene lise 1 okudum sonra yine kaydımı dondurdum ve ameliyat oldum yine iki kere olcaktım bitanesine oldum diğerinden vazgeçtim ve bitti şimdi tekrar okulun kapanıp açılmasını bekliyorum yani liseden de 2 yıl kaybetmiş oluyorum neyse hayırlısı olsun vesselam

evet biliyorum bu konuyu
ulan adam yan basıyor gidiyor halı sahada maç yapıyor golleride atıyordu:D
kardeşim bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle
bi de soru soralım:D
hiç bu yüzden hayata isyanm ettinmi

*fanii* 03-21-2008 15:53

Alıntı:

alfonzo28´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 35577)
evet biliyorum bu konuyu
ulan adam yan basıyor gidiyor halı sahada maç yapıyor golleride atıyordu:D
kardeşim bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle
bi de soru soralım:D
hiç bu yüzden hayata isyanm ettinmi

hayır etmedim belki ama isyan denmez bana sadece üzülmek mutsuz olmak niye böyle demek ama hepte şükretmeyi bildim

Alıntı:

nehir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 35574)
fani sana bir iki soru daha bakalım..
1-elinde bir sihirli degnegin olsa ne yapmak isterdin...
2-kitap okurmusun okursan ne tür..okumazsan neden..
3-sevdigin kişide ne gibi özellikler arasın..alsan soru..

öncelikle soruların için teşekkür ederim ablacım

1- elimde sihirli bir değnek olsa yurtta sulh cihanda sulh olmasını sağlardım
2- kitap okumam bilmiyorum niye okumam ama içim sıkılır nedense 1-2 kitap okudum onlarda gerçek hayat hikayeleriydi halit ertugrulun
ama okumaya başlayabilirim okadar sık olmasada
3- öncelikle aklı başı yerinde olsun hoşgörülü olsun aşkın ne demek olduğunu sevmeyi bilsin güvenç ve sadakat olmalı ve tabikide yüzüne bakılmalı :o

Saat: 17:45

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025