![]() |
*.. Vermeme olanak yok bana verdiklerini. Ama ayrılırken bir hesaplaşma da gerekli. Geçmiş bunca güzellikten bir anı olarak ben,seni alayım istersen sen de beni. ..* |
ßir gün kaldığın yerden başlayacaksın Biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan Biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara Gavura kızıp da oruç bozulmaz Sök at kafandan acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmazmış |
çok güzel bir konu olmuş,teşekkürler kelebek :)
|
Helal-i hoş olsun seni sevmelerim. Çünkü hayatın en içten yanında sevdim seni. Umudun en ıslak zamanında seviyorum seni. Ve de mutluluğun en ...imkansız safında Seveceğim seni. İyi ki varsın sevgili.. Ben varken yalnız değilsin... |
Sana en yakışanı bulmak için düştüm yollara bu kez, seni ifade edebileceğim bütün kelimeleri gönlümün kütüphanesinden indirip,en kıymetlisini aradım, yorulmadım. Hangisinin manası tamamıyla seni ifade etmeye yeter ki !'' |
~ Seven insan "senin hatan" yerine "özür dilerim" diyendir. "neredesin" yerine "ben buradayım" diyendir.. "nasıl yaparsın" yerine "niye yaptığını anlıyorum" diyendir.. ve aşk "keşke" yerine daima "iyi ki" diyendir ! ~ |
[right] Bi an dursam! hiç bir şey düşünmeden, sadece ''SEN'' ile zikre dalsam.. Çicek açıp meyve verene dek.../RIGHT] |
Yapma gönül,bu postu sana ulu orta serdirmezler,Çöllerde sevda için imtihan vermeden,her MECNUNUM diyeni LEYLA'ya erdirmezler!!! |
'Çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile uzak kalamam gözlerine... Yakın olsun isterim,ellerime ellerin... Yanındaki beton binaya yaslanması gibi köhne bir evin... Seni bir çivi gibi çaktım çünkü beynime ve toplayıp bütün kerpetenleri,attım denize...' |
Saat: 08:47 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025