sonforum.org

sonforum.org (https://www.sonforum.org/index.php)
-   Liseler ve Üniversiteler (https://www.sonforum.org/forumdisplay.php?f=61)
-   -   lise defteri (https://www.sonforum.org/showthread.php?t=476)

nehir 12-09-2007 22:04

osq,alfonzo arkadaşlar çok teşekkür güzel paylaşımlarınız için..

alfonzo28 12-09-2007 22:25

anlatsana abla sende:D:

*fanii* 12-12-2007 20:40

okul ne ya :A:
yenir mi içilir mi :A:

unuttum nasıl bişeydi nasıl alışacam onu da merak ediyorum

off of kader neden benimle oyun oynuyorsun oyun oynayacak yaşı geçtim ben en azından kendimce git başkalarını bul yeter artık

artık belki seneye allah izin verirse anlatırım okulda olanları sizlere hadi selametle

alfonzo28 12-12-2007 20:58

:D
nie gündüz geçen gün hocadab yediğin fırçayı anlatsana:D:
hee bu arada gerçi pazartesi günü oldu ama nese:D
son iki ders edebiyattı işte işte konuştuk atıştık hoca bazen bizi deli edio nese konu açıldı kızlara geldi hocada bizimkilerle biraz dalga geçer gibi olum kızlar size nie baksın baka baka bana bakarlar dedi
hocada biraz yaşlı
o sırada bizm bir arkadaş dediki
ee tabi 70inden sonra azanı dedi
o sırada millet koptu tabi nese hoca bi bozuldu işte öbür ders hoca azını açmıyor:D:

nehir 12-12-2007 21:16

:gündüz canım kardeşim sakın moralini bozma..okumanın yaşı geçmez..senin yaşın kaçki..istenmeyen nedenlerden ara verdin onlarda geçer saglık olsun..

bak yeni bir anı anlatacam çok gülersiniz çünkü ben hiç sözümü sakınmıyan oldukca özgür yetiştirilmiş biriydim özellikle fikirlerimde..
türkçe dersi kompozisyon dersimiz ögretmenimiz geldi..bir konu verecem herkes yazsın en güzelini okul panosunda bir hafta asacaz dedi..zaten sık yaptıgı şeydr benimde baya yazılarım asılmıştr..

konu:sevgi...
içinizden geldigi gibi anlatın dedi
sevdiginiz unutamadıgınız sevgilerde olur dedi
nehir başladı ilk sevgim ilk okul birde ögretmenime aşık oldum..nişanlanınca bir hafta kıskançlıkdan hasta oldum..annemde aynı okulda ögretmen, herkesin dalgası oldum..
ikincisi orta okulda ..ama kendime söleyebildim sadece arkadaşımla paylaştım.o uyuzda anlatmadıgı kalmamış öyle rezil oldum..
lisede de var ama o bende kalsın deyince..ama hep hayali sevgilerdi bunlar..
bunu lisede yazıyrm arkadaşımda var lisede bir kıskandı rahmetli yazım asılınca..kıyamet koptu sen delisin kim şimdi sevdigin.şaka be dedimse de..baya küsdü..ama .ögretmenler takılır nehir çok güzel anlatmışın deyip güldmüşlerdi.. .eee deli yıllarımız şimdi olsa kolaymı bu kadar cesaret..))):gul::D:

alfonzo28 12-12-2007 21:20

abla valla delisin ya:D:
konu aşktan açıldıda ben ordan gitmim:D:
altıncı sınıftayız öğlenciyiz cuma günleri istiklal marşı okunur hava karardığı içinde 5 inci tenefüsde okuzoz bizde hocadan izin aldık 3 arkadaş istiklal marşına çıkmicaz sınıfta nöbetçi kalcaz (yanlış anlamayın hee çocukluk işte:D)
nese sonra hademe geldi gördü bizi götürdü müdür muavinin yanına allahtan hocalar beni çok sever halada severler
neyse bizi sıraya çekti ben en son sıradayım bizi tehdit ediyor atimmi sizi die sonra şamara çekti bizi işte vurduğunu gönderio en son ben kaldım bana bişey demedi ben çıktım vurmadı bile bi baktım bizimkiler ağlıo hepsinin yanak kıpkırmızı bende bişey yok noldu dediler dedim yok bişe kaçtım ben:D
derslere geç girerdim hocalr bana bişe demezdi öbürlerine kızarlardı ama:D::a065:

*fanii* 12-12-2007 21:24

olum bana top geldiyse okuldaki gibi kalecinin beşlikden salarım ben o topu :D:

ahhh ah ey gidi günler ne goller atardım be :D: hatırlıyorumda ben oynanmamıştım bi maçta arada ki fark 5 di ve yenilen takıma girdim 2 farkla yenmiştik :D

aşk falan diyonuz anlatıcak bişeyim yok ama varsa sorununuz sorunuz anlatın cevaplıyayım yane :D

hi_metin 12-12-2007 21:28

LayN yuSuF ßen ßuRa LisE aNıLaRımı AnLatSam vaRya ohoooo :D eN iyiSi ßen ßisi Yazmıyayım.)))))

alfonzo28 12-12-2007 21:29

gündüz hatırlıonmu perşembe günü yağmur yağarken maç ettiniz:D
seyfi anlatıoda hem ter hem yağmur dersde kimyacı kötü kokuoz die bizim yanımıza gelmeyip hemen kaçtı diodu:D:
hatta senn defterler bembeyaz olmuştu:D:

Saat: 07:14

lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

SonForum.org 2007-2025