![]() |
..sen hep kendine önlemler aldın, ben kendime yasaklar koydum, önümüzde barajlar var, bu su hiç durmaz... |
DiLerim özLemezsin benim kadar... ve hiç sızLamaz yüreciğin.. bir farkım vardı sade... benim ışık ışık bakışLarımın aLtında kimsenin taşımaya yanaşmadığı acıLarım... Arzu Leyal Gezer |
...seni sevmelerin portakal durağındayım soydum düşlerimi çıplak sensizliğim çarptı aynaya kapattım ellerimle yüzümü, acıtmadım... Pelin Onay __________ ... ya sen konuşacaktın ya da...,gece ben üzerime ay düşen düşte hangi ayrılığıma sdusacaktım? Kadri Karahan |
Bak sana bir kucak dolusu bayramlar getirdim, Öpermisin çocuk gözlerimden? Dokunurmusun şeker tadında yüzüme, Bak bu bayram şekerler açtı sol yanağımda, Isırmazmısın bir parça? Avuçlarıma bayramlık kalbini bırakmazmısın, Göğsümden rengarenk balonlar uçurdum fark ettin mi? . Sana açılan gökkuşağı kapılarını araladınmı, Ben en çok küçük öpücüklerini özledim biliyormusun. En az senin yüzün kadar masum öpücüklerini, Her gülümsediğinde gözlerinde saklı çocukluğu görüyorum, Kirpiklerine yapışmış çocukluğunu öpebilirmiyim? Sarılabilir miyim çocuk yüreğine? İsmet Baygın |
".... Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun Artık sigarayı üç pakete çıkarttım günde Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun... Bu da Benim Sana ayrıLırken hediyem olsun ..." Yusuf Hayaloğlu |
İçimden şehirler geçiyor Her durakta duruyor İnmiyorsun Seni en sıcak ben öperdim Kim bilir ama sen bilmiyorsun Feridun Düzağaç |
Göğsümde 15 yara var! . Saplandı göğsüme 15 kara saplı bıçak! .. Kalbim yine çarpıyor, Kalbim yine çarpacak! ! ! Nazım Hikmet __________ Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Yılmaz Güney __________ Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim... Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyorum... Cezmi Ersöz __________ ..ne zaman bir yaz yağmuruna denk gelsem: Aklıma sen gelirsin. Ansızın gidişin gelir... Her bir damla sel olur. her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir Hakan Akbay |
En güzel aşk acısını ben çektim Bundandır ateşlere susamışlığım Gözlerin kalbime teğet geçen yelkenliler Maviye boyadığım bir sen kaldın Hamdi Gedik |
Sen şimdi dalgınlıklarına kaç, mürekkep balıgı gibi... Kalbindeki o eski sevdaları bir gölge gibi kullan. Çırpınan sevgini korumak için durmadan yüz degiştir, ama unutamazsın yüzünüYüzün ki, senin rakibin... Yüzün ki, kalbini hiç saklayamaz... Yüzün ki, aşkına rakip... Sen şimdi dalgınlıgına kaç, mürekkep balıgı gibi... Cezmi Ersöz |
Saat: 07:13 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025