![]() |
IşıkLarın biL£ Térk£ttiği
Zifiri kAranLık SokAkLardA YürüyoRum HéR Yér Géc£nin RénGi , öLümün SéssizLiği Dur £smé Yin£ KaLbimiN RüzGaRı sAvuRma Bütün AnıLarımı TéK Arzum GözLériNd£ SoN G£c£ YıLdızLarıN BiLé KayboLduĞu Gökyüzünd£ YaĞMurdAn SırıLsıkLam IsLanmış SokAkLardA £Lind£ KaN Kırmızısı GüLLérLé BékLé B£Ni TéK Arzum GözLérind£ SoN Gécé Néfés ALışLarıM YavaşLıyor Hadi çAbuk OL , Daha çAbuk! GözLérim Yavaş Yavaş Kapanıyor £Lind£ KaN KıRMıZıSı GüLLérLé GéL TéK Arzum GözLérind£ SoN Gécé Gécikm£déN GéL YoksA Yérd£ Térk£diLmiş Cansız Bir Béd£n BuLurSun.... |
Diyar diyar gezer yuvasından ayrılmış
Onun hasreti yüreğine yazılmış Kimsesiz anılar sevdadan miras kalmış Açmadan solmuş çiçeği burnunda hayatı Güneşler içinde kar altında uykusu Hiçbirşeyi düşlemez artık onun duygusu Geçmişte kaldı mutlu bir yuva arzusu Açmadan solmuş çiçeği burnunda hayatı Ne zaman koşsa yokluk düşer peşine Engel olur sevipte bırakanlar her işine Gözyaşları dökülür gözlerinden dizine Açmadan solmuş çiçeği burnunda hayatı Baktıkça maziye geçmişi özler İçinde kanar kapanmaz yaradır acı sözler Nasıl gülsün görmez gözler yaşlanmış yüzler Açmadan solmuş çiçeği burnunda hayatı |
Seni sevmek nasil da yakisir adama aslinda,
Keske bana,keske adam gibi seven bu asiga, Tipki gözlerindeki mutlulugun gözlerine, Tipki gülümsemenin tüm bedenine yakistigi gibi, Seni sana layik olacak sekilde sevmek, Ne kadar zor aslinda… Nelere talip oldugumun farkindayim, Ve nasil bir yükün altina pervasizca girdigimi, Ama söyle geriye çekilip baksana benim askima tarafsizca, Bu ask nasil da yakisacak bu cengaver sifatli yalnizca… Seni sevmek nasil da yakisir adama aslinda, Keske seni sevmeye hakkim olsaydi,keske dertler olmasaydi arada, Tipki yildizlari görüp de dokunamamak gibi, Tipki kaybedilmis bir cesareti yeniden uyandirmak gibi, Seni aradaki bentleri asarak sevmeye yeltenmek, Ne kadar zor aslinda… Neyse faturasi bu askin karsilayacagim, Ve ne gerekiyorsa harcayacagim kazanmak için seni, Ama sen de bir adimi at bu sevdada kaygisizca, Bu ask nasil da yakisacak sana ve bana,biz olmanin mutluluguyla |
Tüm arzularimda sen varsin.
Gözümü açtigim zamanda, Seni görüyorum, Uyudugum zamanda. Sana bakiyorum, Seni oksuyorum, Huzur doluyorum,ask kokuyorum. Öyle laf olsun diye degil, Aliskanlik olarak ta,tekrar degil Bilmeni istiyorum. Seni,seni gönülden seviyorum. Kiyamet kopsa umurumda degil, Sen yanimdaysan. Adi asktir bunun,sevgi degil, Eger hissedebiliyorsan. Senden sonra bedenim,dünyada degil, Hele de gülüyorsan, Sende,sende beni seviyorsan… |
Aşk bahçesinde açan
En güzel çiçeksin Koparmaya kıyamam. Dikenlerinin acısın Yüreğim çeksin. Kendini benim kadar Sevmedin ki; Sensizliğin acısını, Ne bileceksin? Hangi çiçekten Bal alsam Hangi çiçekte Kalsam sevdalansam Yine de aklım Sende kalıyor. Sana kavuşuncaya kadar Diğerleri yalnızca Gönlümü oyalıyor. Senin güzelliğin etmez Bütün çiçekleri karıştırsam. Senin bir kelimene yetmez Bütün şairleri yarıştırsam. Vâkit gelse ecel beni bulsa da Seni görmeden ölmeyeceğim. Seni benden eller alsa da İnan adını kalbimden silmeyeceğim... |
Hep seni, sana yazıyorum.
Seni bana anlatıyorum. İlk karşılaşmamızı düşünüyorum En güzel karşılaşma oydu. Kime benziyorsun diye Hâyâl etmiştim seni. Kime benzettiysem beğenmemiştim. Bir resmin bile yoktu ben de. Haşa! Bir tek Allah sevilir. Görmeden, duymadan. Ben,s eni ne gördüm, ne de sesini duydum. Öyle sevdim ki Anlata anlata anlatamıyorum hâlâ Sabah sevdim, akşam sevdim. Öğle sevdim. Gündüz sevdim, gece sevdim. Harf harf, hece hece sevdim. Her konuya bir kitap yeter belki Fakat seni anlatmama nasıl yetsin? .. |
Birgün apansız ayrılırsan benden,
Benim ağlayan gözlerim iki çeşmeden akan su gibi süzülerek inecek yüreğime sevdiğim. Canım, tenim yaşasa bile, ben sensiz yaşayamıyorum Şu dünyada sen yoksan, yanımda ben yaşayan bir ölüyüm. Sensiz yaşamaktansa diri,diri gömülmeye razıyım. Fakat sende benim kıymetimi bil...... Ben seni dünyalar kadar seversem Sen beni daha fazla sev........ |
gülüşün aklımda
hani beni ağlatan ve sözlerin hiç konuşmazdın oysa gülüşün aklımda gülüşün sonlu susuşun aklımda hani beni çıldırtan sen susunca ben konuşurdum susuşun aklımda susuşun sonlu ve gidişin aklımda sanki katliam yer ve gök ağlıyordu bir çocuk misali gölgem sinsi sinsi gülümsüyordu gidişin aklımda gidişin sonsuz,sonsuz... |
Bir yangin sonrasi dösenir hülya
Pür bahar donanir, baskadir dünya Gönlünde agitlar yakip yansan da Kalbindeki yanis, büyülü sevda.... Ne sen karart aski, ne de sorgula Öksüzlügü koyma yürek burkula Ömür kus misali, solar farkila Kalbindeki yanis, büyülü sevda... Dogmak aglayarak, sevmek gülerek Yasam deneyimdir, bunu bilerek Acinin tadiyla, aski örerek Kalbindeki yanis, büyülü sevda... Bir gönül bahçesi olsun duragin Yesile sürgün ol, açsin çardagin Saltanatla sürsün, renkli otagin Kalbindeki yanis, büyülü sevda... Yasamin payesi, serveti sevgi Gönüllerde acar saadet rengi Kim bulmus ki askta, o yarde dengi Kalbindeki yanis, büyülü sevda |
Saat: 07:38 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025