![]() |
Hayır ağlamıyorum gözüme biraz Sen kaçtı.. |
Şimdi, Söndü ışık, Sustu dudağımdaki sen çalan ıslık.. Sen, Dünya ahret acımsın artık ... / İ. Tenekeci |
... An/la beni bir vakit kiralayıp...
|
Umud bilip elimi uzattığım ne varsa bana sessizlikten başka birşey getirmedi...Yüreğimde olması gereken umudu tamir etmezsem karanlığımın sonu aydınlığa dönmeyecek.. Konuşmaktan korkuyorum ne söylersem söyleyim sanki, dönüp dolaşıp yine beni vuracak.. |
Yağan yağmurun yolları temizlesi gibi, yağmur alıp gitsin içimdeki ben'i.. Ben istemiyorum içimde Sen'den gayrı bir şeyi... Allah'ım.. |
Bir kaç adım geri git hayat! Yoruldum sana h/içimi anlatmaktan.. |
İç çeke çeke... Düşürebilir miyim küskün damlaları elime... Sonra da hiç ağlamamış gibi, Hiç hissetmemiş gibi acizliğimi... "Bir şeyim yok"larla tekrar katılabilir miyim? Ağlamayı bile çok gören kendi kalabalığıma, Ve... "Bu son" diyecek kadar vefasız olabilir miyim? Gözyaşlarıma... |
- Ey Sevgili! Yüzünü görmek benim için uğruna ölünecek bir hasret iken, o şerefi postacıya mı bağışlasaydım?!..." |
Azaldım... Her şeyim azaldı, nem varsa tükendi, eridi, gitti ve sadece, içimdeki özlemek kaldı! Sanki artık sadece “özlemek” biliyorum; konuşmak bilmiyorum, susmak bilmiyorum, bakmak bilmiyorum ve baksam görmüyorum zaten... |
Saat: 03:59 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025