![]() |
:D: :gul: abla varya bide öğretmen olmuşun helal sana :D ama bak öğrencilerin böyle bişey yaparda kızarsan karşında beni bulursun ona göre :D:
|
yok derse gidiyrm haftanın üç günü ögrencilerim çok seviyorlar..
ben öcü gibi o yasak bu yasak diyen ögretmene çok karşıyım hele sıfır verene .. |
ablaya lisede falan öğretmenlik yapsana sen :D
bende gelim senin öğrencin olayım :D ahh ah :D: |
bencede güzel olurda ilk okul ögrencilerimi nasıl brakayım çok saf ve masumca karşılıksız sevgileri var..
|
bende de var o saf ve masumca sevgi :o
|
biliyorum şüphem yok..))
|
abla bizm okula gelsene senn gibi hocalara ihtiyaçımız var:D:
|
ee anlatın bakalım başka okulda ne gibi anılarınız var..çekinmeyin çok güzel oluyr ögrenci anıları..
bak şuan aklıma gelen bir anımı anlatayım..orta okul kısmındayız orta iki falan..benim sınıfda en yaramazlar benim arkadaşımdı..serdar arkadaş baya gözü kara..babasının silahını okula getrmiş..tabi bizde duyduk ..bendede az merek vardr..nehir tenefüsde atış yapcaz gelecekmisin dedi tabi dedim biz bir grup arkadaş gittik..bahçenin dışına çıktık ama bir ispiyoncu kızımız mdr muavinine haber uçurmuş.. biz tam bahçeye çıktık siahı incelerken basıldık tabii sonuç üçgün okuldan uzaklaştrma..eee ailemden duyduklarım cabası..ama nehir akıllanmazki.. |
:D
nehir abla korkulur senden bizim arkadaşlar para toplayıp silah almışlardı ama kurusıkı:D: |
Saat: 14:52 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025