![]() |
Mektubunu aldım gülüm
Her satırında buldum seni Ne güzel sevmişsin Ne güzel yazmışsın yüreğinden akanları Bir şeyler yazmak istedim sana Bir cevap olsun istedim senden gelenlere Varmadı elim Sönük kalacaktı ne yazsam Öyle vermissin ki sevdanı güzel Öyle işlemissin ki kendini sözcüklere Varmadı elim bir şey yazmaya Elim utandı Dilim utandı Yürek utandı Yazamadım gülüm Satırlarını yüreğime yazdım Sevmelerini yüreğime anlattım Nasıl sevindi bir bilsen Nasil sarıldık birbirimize ben ve yüreğim Öyle kalakaldık yüreğimle ben Bir şeyler yazamamanın çaresizliği ile Al dedi beni yüreğim Kopar beni bedeninden Koy bir zarfa gönder sevgiliye Böyle bir sevdaya bir yürek feda olmuş çok mu Sarıldık birbirimize ben ve yüreğim Koy dedi sevgilinin mektubunu yerime Sevgilinin satırları ile aksın hayat nefesi Damarlarında Kopar beni bedeninden Gönder sevgiliye Bir yürekten aşağısı yaraşmaz bu sevdaya Bir yürek feda olmuş bu sevdaya çok mu Sözlerim yetmez sevgili anlatmaya Ne yazsam sönük kalacaktı Al yüreğmi gönderiyorum sana Bir yürek feda olmus çok mu bu sevmelerine Şimdi mektubun var yüreğimin yerinde |
Ask seni Hissetmektir olmasamda yanında bilirim kalbinde ben varım. sen merak etme beni evet Kabul ediyorum buralar sensizken anlamsız, bomboş karanlığın arkasında sana seslenmek bile zor bazen yüzün ay ışığında odamın içine yansıttığı gölgede belirir bazen gözlerini o gölgede seçemem çünkü gözlerin gölgeler kadar karanlık değil ki saatlerce oraya bakarım, konuşamam ağzımdan tek kelime çıkmaz ve sabahın ilk ışıkları yeniden vurmaya başlar sen ağır ağır kaybolursun gölgemde güneş tam tepeye vurduğunda artık sen yoksundur işte o an o an ismin bir çığlık olur içimde, haykıramam şimdi soruyorum sana sende bir gün!!! tıpkı gölgeler gibi gitmezsin değil mi yavaş yavaş bırakmasın beni kendi gölgemle başbaşa gitmezsin değil mi buralar öyle bildiğin güzel yerler değil herkes bir dünya meşkalesinde çoğu geceler karış karış gezerim sabaha kadar heryerde seni ararım ama neye yarar boş bir çobanın muhasebesini yapmak değilmidir bu sen uzaktasın!, hemde çook uzakta biliyorum, kimsenin hatırlatmasına gerek yok yanımda olmadığını Ben sadece bakışlarını özledim Burada kimse senin kadar duygulu bakmıyor Herkesin gözlerinde donukluk var sanki benim gözlerim mi !!! Onları hiç sorma her ikisininde özlediği biri var şimdi bende her ikisininde yağmur mevsimi gelmiş sadece en ufak şeylerde bile ağlıyorlar tıpkı seninkiler gibi dedim ya!!!!! birgün sende bırakıp gitmezsin değil mi ama unutma!!! gitsende unutamam o güzel gözlerini işte böyle birtanem mektubunda yazmışsın anıları anlat diye işte anlattım!! inşallah bu satırları okurken yine gözlerin dolmaz unutma sadece buraları anlattım buralardaki beni hiç sorma çünkü her satırımda ağladım göz yaşlarım ıslanmış olabilir mektubumda kusura bakmazsın artık gözlerimin onlarda özledi seni...... |
Bir zamanlar sen vardın ya ben böyle yok değildim
Düşünürdüm neyi mi? Hep seni odalarda Kimdi bana benziyen baktığım aynalarda Senden başkası mıydı o sessiz beklediğim Bir zamanlar sen vardın ya ben böyle değildim Kim bilir ağlamayı ölüp kendi kabrinde Sensizliği bu türlü benim kadar kim bilir Akşam karanlığında herkes gider o gelir En sevdiğim çiçekler çürümüş ellerinde Kim bilir ağlamayı ölüp kendi kabrinde Ya sensizlik ölmekse her gün bir başka türlü Ya bir şey olmamaksa sen olmak o yerlerde Yaşamak nerde hani yaşamak gücü nerde Bilinmez sensiz kalan yaşıyor mu ölü mü Ya sensizlik ölmekse her gün bir başka türlü |
Kapattım gözlerimi
kapattığımda seni gördüm senin elini ilk defa tuttuğum an geldi gözlerine baktıgım an geldi seni seviyorum dediğim an geldi ayrılık anı geldi gözlerimi kapattığımda sana o kadar çok yakındım ki o an hiç bitmesin istedim rüdaydım biliyorum gözlerimi açtığımda gözlerimden yaşlar geldi birer birer seni görmeme korkusu vardı gözlerine bakamama korkusu vardı ellerini tutamama korkusu vardı seni seviyorum diyememe korkusu vardı korktuklarım geldi sonunda basıma kalbim sızlamaya başladı hasret acılarım artmaya basladı kalbim yavaşlamaya basladı gözlerim kapanıyor ellerim tutmuyor ayaklarım bedenimi tasımıyor dizlerimin bağı çözüldü sonunda olan oldu kalbim aşka sevgiye hasret acısına yenil düştü !!! o kalp ölmeyi haketmedi kanamayı haketmedi sadece seninle yaşamayı hakketti !!! |
Bir kere sevdaya tutulmaya gör
Ateşlere yandığının resmidir. Aşık dediğin,Mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir. Dünya bir yana,o hayal bir yana Bir meşaledir pervaneyim ona. Altında bir ömür döne dolana Ağladığım yer penceresi midir? Bir köşeye mahzun çekilen için Yemekten içmekten kesilen için Sensiz uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir... |
Bitmişlik..
Tükenmişlikle.. Gözlerin arasında bir yerdeyim. .. Ne yerdeyim. ..Ne gökte... Yalan söylemedim hiçbir zaman... Korkum vardı.. Titremekl iydi hallerim. . Kalbim derin bir yaranın üzerine veriyordu acı acı nefesleri ni.. Amaçsız yürüyordu ayaklarım yıllardır.. Derin bir yağmura çektin beni... Kelimeler ini içtim..Sarhoş oldum.. Bir gece yarısı susuşlarına düşürmüştüm,bir damla gözlerimden.. Birde... ihanet mi? sorusuna veremediğim susuşlara.. Susarak.. susa susa.. Susadım günlerce.... ... Kapımın kilidi korkudan kapandı... Korkuları.. Acı , sızı ve özlemleri kilit yapmışım farkına varmadan kapılarıma... Şimdi ben bile açYasak Kelime Kullandınızıyorum yüreğimin kapısını.... Ve farketmed en... Sende bir kilit vurdun... . Adı neydi bunun?.. Yağmurda gözyaşımı..ihanetmi..Yokluk mu..? Bilemem.. Bilmekte istemem.. Tek hissettiğim.. Daha yolun başındayken hayatın.. Sonumu beklemem. .. Şemsiyemi açtım.. Bil istedim.. Yazdım... Yağmur yağarken.. ... Yağmur yağıyordu..Üşümüştün.. Nasıl oldu bilmiyoru m... İçeri aldım seni.. Sessiz kaldık bir süre öylece.. Tozlu raflara,Unutulmuş kitaplara dokundu ellerin.. Durmadan bakınıyordun etrafa... Unutulmuş duygulara sebep aradın kalbimin her köşesinde.. Ve şimdi kilitli kapıları zorlar oldun.. İçimi acıtıyorsun.. Bu gece son... Dokunma yüreğime..... |
Biliyorum
aslında sen hiç bir zaman gelmedin bana. Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çığlıklarım boğuluyor gecenin karanlığında. Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız... Sesim kısılıyor Gidişin bitişi olacak yüreğimdeki heyecanın, Gidişin sönüşü olacak gözlerimdeki ateşin. Beni,yüreğimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma. Gidişin dinderemez bu fırtınayı. Bir fırtınanın uğultusuyla sesleniyorum sana; GITME.. |
Bir hayalldi benimkisi,
bir rüyaydi belki gördügüm... bu kadar cabuk uyanmak zorunda kalmam, belki buna inanmam di en büyük hatam... Seni ne kadar sevdigimin tarifini bile yapamazken bu hayatta, sen yasattirdin bu cekilmez aciyi bana... Inan sendin benim tek bekledigim. Sendin tek benim sevdigim... Benim yasadiklarimi ne sen anlayabilirsin nede bir baskasi, Senden baskasi bana haramdi... Ummut kalmadi artik bende, hayallerim tükendi seninle, uyanmak istemedigim bu rüyam, sonunda kabuslara döndü benim en büyük duam.. herzaman ellerimi actigimda istedigim sendin... dualarlan gönlümde dolan birtek sendin... tüm kalbimle istedim seni, sense terk edip gittin simdi beni... Ömrümde ilk defa bu kadar büyük bir hatta yaptim, sana bu cocuksu, bu sevgi dolu yürregimle kandim... Ama sen benimle sadece bir oyuncak gibi oynadin... Benim duygularimi hicce saydin, hic birsdey yasanmamis gibi birden bire gittin, ve beni böylece sensiz tek basima caresiz bir sekilde biraktin.. Hakketmedim ben bunu, Günhaim sadec seni sevmekdi,sana kalbimi vermemdi Bir rüyya inanip bu duruma gelmemdi… Ben sadece seni sevdim ve seni istedim bitanem… Artik sen bana harram olsanda, baska ellerde olsanda, Sevgimden vazgecmem ASLA.....!!!!!!! Seni cok seviyorum |
Gitme
Gitme figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah be gülüm Gitme acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm gitme içimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm gel gitme sevgilim terketme beni umutsuz çaresiz bekletme beni gitme bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm gitme kal menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam yokluğun ölüm. |
Saat: 19:10 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025