![]() |
Yok ben sana değil..Moderatörlüğü değerlendirene kızıyorum!
|
sen 6 yıl uğraşmış olabilşirsin ben de 1 yıl oluyo başlayalı çok sorunlar gördüm çünkü bütün yetkileri kullandımn benden daha bilgilide olabilirsin ama bu değerlendirme meselesi değil bu moderatörlerin değerlendirilmesinin ilk sebebi bu site yeni kuruldu ve forumun düzene girmesidir moderatörler çalışırsa yetkilerinin sahibi olurlar eğer çalışmazlarsa yetkileri alınır onların yetkileri forumu daha düzenli hale getirmektir eğer sen konuyu mod olmaya getiriyorsan bana bildir...
|
Bugüne kadar bir sitede mod oldum..O da gökhan türkmenin resmi sitesi cilmeli..... Kendi websitemle uğraşıyodum host sürem bitti ve uzatmak istemedim ..Sebebi ;
Önümde bir üniversite sınavı var... Moderatör olmak isteyenler adminlere bildirmez mi?Neden mod a cv vereyim ki Neyse ben çıkıyorum..Akşam görüşürüz |
vayyyyyy vayyyyyy alicancımmm işte bu bizim şirketimizin en tatlı yakışıklı stajerim benim
ben resim koyarsam herkes kötü msjlar yazar die :( :( heyyyy siz neden beni tartışıyosunuz bakim beni alicanda tanıyo cilmeli de :) |
Yorumun için tşk ederim canım :) ... Bu arada kötü yorumu kim yapcakmış ... Gaayet tatlıdır zuhaaal..
|
sıra morci de son da..haydin bakalım bu güzel arkadaşlarımız gibi sizleride görelim ..
|
nehir nehir nehir sıra sende bacım :D
sıradan gidiyoruz bizler üst yöneticileriz daha bizden önce koyması gereken kaç kişi var :D::D::D: |
resimlerinizi koyunda görelim be arkadaşlar
|
ama koyun demesi kolay üye olanlar görse sadece neyse her siteye giren görebiliyo kötü o yüzden ben koycaktım engeller çok
izin vermiyolar bana inat edersem koyarım ama :D :D |
Saat: 08:31 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025