![]() |
valla öle bir dizyi ila izlicem die tutturmam yanş nasıl açıklşm hemen her diziye bakarım
özellikle izlediklerim elveda rumeli kurtlar vadisi eşref saati öbür dizilerede bi göz gezdiririm |
hmm anladım alfo pek aram yok ama bakarım diyorsun illa izlemem gerek izlemezsem olmaz demiyorsun çokta tınn gibi:D
peki alfonzo türkçe rap hakkında ne düşünüyorsun sence iyimi yabancı rapla kıyaslasan sana göre hangisi daha iyi neden |
valla dükkanda duruom gennelikle pek bakmıom:D
+ valla türkçe rapi bana sevdiren sensin o bii gerçek ondan öncede dinliyordumda şimdiki kadar değil intenet aleminde bi kavga var sago-ceza die bu bence türkçe rapi göçertiyor kavgaya gerek yok ikiside güzel rapçiler:) valla gidip çikita muz dinliceğime holocaust dinlerim daha iyi:D |
evet kavga var ama bu ara pek büyütülcek bişey yok ve o heryerde olur herşeye rahmen onlar eski dostlar ve herşeye rahmen bu da ayrı bir renk getiriyor emin ol herşeyin tadı böyle çıkar ;)
peki sen en çok hangi rapciyi dinliyorsun neden? |
Valla kardeşim ben rapçi ayırmam hepsini dinlerim
ama en çok sagopa kajmer yani şarkıları hoşuma gidiyor ondan olabilir |
hmm peki ozaman bir soru daha
geçen sene ugradığımız yer vardı spor salonun kapısına doğru takılırdık genelde orda cafeteryanın yan tarafı işte artık niye takılmıyorsunuz lan orda :D bugün okadar bakındım göremedim kimseyi dönerken ozan tuğbayı gördüm bi |
olum atöyledeydik bee yazılı vardı sibelide göremedim:D
|
bir müzik aleti çalıyormusun veya çalmak istermiydin hangi müzik aleti
|
yok çalmıyorum flüt biraz mırıldanıyorum:D
ama çalarsam kemençe yada tulum çalarım:) |
Saat: 14:40 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025