![]() |
Son Kez
son kez gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez tüm o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez son kez gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez herşey biter sen mi kaldın bir yalnız herşey diner yeter ki sen zamanı ver o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez herşey biter sen mi kaldın bir yalnız herşey diner yeter ki sen zamanı ver x2 |
Sonra Görüşelim
Geçmez yaran, yok hiç rengin Bitmiş çaban, zor mu geldi? Sen insansan ,o insansa, bende sansam ne olur ki? Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan fırlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim Altındaki arabayı , sat sonra görüşelim |
Yalnız Kalsın
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Let's face it Robbery rising We're all bad all, bad all faces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at We're all the We're all the passion We're all the bad seeds We're all bad all, bad all feces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at |
Yarası Saklı
kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beni korkar oldum ben herşeyden unutmam seni çok acı verdin giderken hala çok yeni yarasi sakli derimde yok mu bunun ilacı? |
Zaman Geçti
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden |
Saat: 03:00 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025