![]() |
Bir sevgiliye yazılacak en uygun ve en güzel şiir budur bence
haydi sizde sevdiğinize kendi el yazınızla, bu şiiri yazın. Bu şiir sevgililerinize aşırı, yazılmaması gereken sözler yazmamanız ve birbirinize duyduğunuz sevgiden dolayı yazdıklarınızda ALLAH a ortak koşmamanız ve sevgilililerinize bu sözlerden daha ileri aşırı övgü dolu sözler yazmamanız ve yollamamanız için ve sizlerin sevgililerinize yollamanız için yazılmıştır. Lütfen sevgilililerinize onlara tapar misali sözlerle şiirler, yazılar, sözler söylemeyin, yazmayın. Yoksa bu sözlerinizle yüce ALLAH a ortak koşmuş ve en büyük günahı işlemiş olursunuz. Ve unutmayınki bu günah sizleri Cehenneme götürür..! .................................................. .Seni seviyorum ...........................................Seni seviyorum ..................................Seni seviyorum ...........................Seni seviyorum ....................Seni seviyorum .............Seni seviyorum .............Seni seviyorum .....................Seni seviyorum ..............................Seni seviyorum .....................................Seni seviyorum ...........................................Seni seviyorum ...........................................Seni seviyorum .....................................Seni seviyorum ...............................Seni seviyorum .......................Seni seviyorum .............Seni seviyorum .....Seni seviyorum |
Ne mahpushane yıkar beni,
Ne de ölüm düşleri... Kahpeymiş insanlar, Bozukmuş düzen, Ne yazar..? Yaşama sevinci var yüreğimde, Sevgi var.. Sevda var.. Kısacası dostlar... Ruhumda... Tüketemediğim aşk var..! |
Sevgi,
geleceği görmektir, dünü ekmek yarını biçmektir sevgi. Aşk, vaktim çok sanır ekmeye, yabanıl bir süreklilikte coşmaktır aşk. Sevgi, umudu bilemek karamsarlığı yenmektir. İçebakıştır sevgi. Aşk, meydan okumaktır bilenmemiş kılıcı sallamaktır hayata... Sevgi, hoşgörü ve anlayış taşır mekanına. Güvene ve huzura varıştır sevgi. Aşk, şiddeti kadar şüphecidir. Hatırlatır sana kendini her anda, koşullanmış varlığına, ispat ister aşk. Sevgi, okyanusun derinliklerinde keşiftir, aşmaktır her engeli varmaktır okyanusa. Aşk, okyanuslar için çırpınan bir balık, engeli çok olan. |
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle
Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan |
Yüreğinde sevgi bittiği yerde
Sevgiyi terk etse sen etme gönül Tek derman sevgidir her türlü derde O nefret gütse de sen gütme gönül Sevgiyle yeşerir gönül bağları Gülşene dönüşür sevda çağları Çevreni hep sarsa nefret ağları O nefret etse de sen etme gönül Sevgi bir nimettir özün ver ona Yüreğini doldur gelmeden sona Sevgiyi terk etmek kıymaktır cana O cana kastetse sen etme gönül Kin nefret insanı yiyip bitirir Düz yolda insanlar yolun yitirir Asık surat nefret cana yetirir O yanlış etse de sen etme gönül Sevgi damarında kanın gibidir Sevda bir ummansa sevgi dibidir Yürekler sevgiyle aşka tabidir O aşktan vazgeçse sen geçme gönül |
Sen hiç aşık oldun mu dedim
Olmadım dedi Ne yazayım sana dedim o zaman Aşka dair Biri vardı dedi Aşk değildi ama Aşka yakın bir şey Ne oldu dedim Öldü dedi Öldü mü dedim Evet dedi Korktum sormaya Aşk’ı mı öldü Aşık olduğu mu Biri daha var dedi Uzakta çok uzaklarda Görmüyorum,konuşmuyorum Anlat dedim Boş ver dedi Unuttum bile yüzünü Şimdi ne olacak dedim Biri var dedi Yeşil gözleriyle bana sıcacık bakan Bu da hayal olmasın dedim Hayır bu aşk galiba dedi İnanmadım önce söylediklerine Ama bir bulut geldi Üzerine bindi gitti Haklıymış dedim Aşk bu,aşık bu |
Sevgilin olmalı...
...yanında huzur bulduğun... ayrı geçen anlarında onu düşündüğün yada bir dostun olmalı... sen gizlice sevmelisin.. o bilmemeli nasıl sevdiğini... aşık olmalısın delice... özgürce.. korkmadan söylemelisin sevdiğini.. ve hiç kimse umurunda olmamalı öyle bir sevmelisin ki... bıkmalı ayrılıktan... onsuzluktan... mutluluk olmalı birde... senin gözlerinde başlamalı... onun yüreğinde bitmeli cümleler... düşünmemeli yarını... hep bugünde olmalı... kaçırmamalı güzellikleri... mutlulukları... öyle sevmelisin ki... kelimeler yetmemeli onu anlatmaya.. neden sorularının cevabı hep ismi olmalı... aşk olmalı... sevgi olmalı.. aşık olmalı... sevgili olmalı... birde kaçmamalı... korkmamalı.. benim gibi olmalı... senin gibi olmalı... aşk sen... sen, ben olmalı.. |
Korkma güneşten
aç gözlerini Bir su damlası ol saçıl maviye gökkuşağına boya renklerini Uç bir kuş kanadında rüzgara karşı takıl bulutların peşine Fırtına ol, meltem ol danset başaklarla nedensiz aşık ol delicesine Yağmur ol, düş sevdiklerinin üstüne Azgın bir nehir ol ak akabildiğin yere Durma öyle karış toprağa çoğal sevda ol,aşk ol aç çiçeklerini aşk dolu yüreklere Seni sevdiğini düşün herkesin Çekinme kandır kendini sevginin olduğu yerdesin Sil at hayatından mutsuzluk veren herşeyi Birgün anlıyacaksın nasıl olsa vakit dolduğunda Sevmek yanlışsa doğruyu yapmak kimin umurunda.. Düş gönüllere, Aşık olmanın ve aşkı yaşamanın çok çeşidi vardır. |
Bu deli gönül, bir sana aşık bir de sevdalı sana.
Git artık başımdan, hayalin yetmiyor ki bana. Seninle olmak varken, hayalini istemiyorum anlasana. Sana tutsak kalbim, mahvoldu yokluğunla. Hayatıma bir girdin, deli ettin beni sonunda. Hem sevgine hasret, yokluğunda cabası hayatımda. Kalplerimiz ayrı kalamaz ecel bile ayıramaz bizi sevdamızla. Sen ve ben seven iki gülüz, birbirimize deliyiz çünki Delilikte güzel, herkes deliremez öyle değil mi? Bu aşk bendeyken, herzaman yaşatırım seni, sevgimi. Nasıl bir sevda bu, içimde kaldı çıkmıyor ki, Daldım rüyalara, rüyalarda bana yetmiyor ki. Gecelerim kabusa dönüştü hep yanlız, anlamıyorum ki. Aşk çemberinin içindeyim çıkamıyorum bir türlü. Sevgin aktı içime, birde nefesini hissetsem bedenimde. Her köşe başında aşk yok, herzaman aşk bizlerle... Aşk aşık olmuş ikimize, bir türlü bırakmıyor ki sevgimizde. |
Saat: 07:24 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025