![]() |
Uğruna fedakarlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme ! ...
|
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan,söze "ama" diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda "u" dönüşü yoktur..!Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna..! Ama ayağına diken batarsa yolumda a.....h edip vahlanma..!..AŞK BİLEK GÜCÜ DEĞİL“YÜREK GÜCÜDÜR”! YÜREĞİN YETMİYORSA DÜŞME YOLLARA...
|
Bitirdim sana deli olan beni...Ama bitiremedim bende ki seni Sarıp sarmaladım kundakladım seni.Yükledim sırtıma vebalini Bismillah dedim çıktım yoluna.Bırak günahta benim olsun Yokluğum iki yanağına gamze olsun....Çek bensizlik bayrağını hadi Ben bittim gözün aydın olsun.... |
SєηιηLє вєη вιя ςαγdαηLıк qιвιγιz..вєη üSт кıSмıγιм Sєη αLт кıSıмı вüγüкSüη γα! αяαмızdα şöγLє вιя Fαяк ωαя!вєη SєηSιz dє dємLєηιяιм αмα , Sєη вєηSιz αηćαк Sυ кαγηαтıяSıη..
|
yine döktürüyorsun,şu sözleri gerçekten hakeden biri varmı acaba .
|
En tatlı gülüşlerin,makyajını yapma yüzüne,Ve ne olursun,beni yalancı duygularla sevme..!En sonradan yeşerecek hüzünlerini,En baştan,mutluluk tohumu diye,yüreğime serpme,Bırak başbaşa kalayım,güneşin dost diye verdiği gölgemle...Birgün,ama birgün,çıkılmaz yanlızlıklara iteceksen beni,Ne rüyalarıma,ne de dünyama gelme!E...n tatlı gülüşlerin,makyajını yapma yüzüne, Ve ne olursun,beni yalancı duygularınla sevme...! |
Alıntı:
Eyv.son vardır heralde bi yerlerde :) |
Gidişini öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı.Fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım. Kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya. Manzaraysa ayrılığa sıfır! İşte herşey hazır...Acılarımla iki lafın belini kırdık.Yokluğunda bir kuş sütü eksik. Yalnızlığım ve ben..Seni Çok Bekledik...
|
İncinecek hal kalmadı bende, sana sadece bir tavsiye; Vedalar soğuk olur, sıkı giyin! |
Saat: 05:04 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025