![]() |
ღ Aч ıکıGı ღ |
![]() ßéLkidé Tahmin Edémiyécéğin Kadar Mütévaziyim ßiraz SakLıyımßazén YasakLıyım Kimséyi Örnék ALmam Kimséyé Örnék OLmam Arkama ßakmam AsLa DémémKéşké'Léri Sévmém!! ELéştiri DinLérim Nasihat DinLémém!! Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çocukkéndé Sévmézdim Zatén... |
Sev(me).. Beni en çok anlayanıma sığınıyorum.. Gel(me)! |
Biraz daha kal yanımda ellerimi tut ağlamam Son kez sarıl kokun kalsın yoklugun emanet koynumda.. Bir kere sever insan ben sende denedim şansımı son güne dek seninle bu yüЯek yerine kimseyi sevmeyecek.. |
Sürekli seni düşünen biri seni nekadar sevebilirse işte o kadar.. Annen kadar olmasada Yüreğimin Yettiği Kadarıyla seviyorum..* |
ağır ağır biterken gün yeniden varolmak başlıyordu hücrelerinin karanlığında, herkesin daldığı düşleri vardı uyku öncesi saklı kuytularında... |
Zamanla ibadet eder gibi sevmeyi öğrettin...üzerine kırağı düşmüş beyaz bir gül kadar taze... bir o kadar kusursuz... Anladım ki, Haziran'da sevmek yaman... Yarim Haziran..! |
bir sevda masalının en önemlisiydi herkes... yüreklerinde ki o derin ve kimsenin bilmediği gizlilikte büyüyordu bir dünya... ayaklarının çıplak ürkek adımlarıyla yürüyordu sahipsizliğine "düşler sahipsiz olmamalıydı" diyordu müzik gecenin sahipsizliğinde ağlıyordu kimsesizliğine... |
"Boğulmak değil korkum inan nefes alamamak Rüyayı gerçek etmenin kolayı uyumak Bir şeyi çok isteyip de hiçbir zaman alamamak Hayat çocukken oynadığım kırık bir oyuncak..." |
Saat: 11:07 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025