![]() |
ßugùn bìr kalem , " Sen " çektìm gòzlerìme Sevìndì garìbìm . |
Yarasında dikişi olana acı mı sorulur?çek bakışlarını gözlerimden 'AŞK' bu şeytan doldurur..
Küçük İskender |
Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile! Ve Kim demiş 'can eskimez' diye Bu can tedirgin tende Can da eskimiş Ben de.. Bedri Rahmi Eyüboğlu |
Yaşadığım falan yok, sadece ölmezden geliyorum murathan mungan |
Cami çıkışında dilenen o kız çocuğunun gözlerinde gördüm bugün seni,"Yok mu bir sadaka veren" der gibi baktın gözlerime !Ne yazık ki verilecek bir sadakası bile kalmamıştı bu Aşkın." Allah versin " |
Duymadığın tek kelimeyi ödenmesi gecikmiş bir senet gibi Haczedilmiş kıymetli düş gibi adrese teslim ediyorum… Borcumun bedeliyse bu sözler İşte ödüyorum… ...SENİ SEVİYORUM... |
Aşkımın akı! Her zerrem seninle doluyken bedenim senden uzak olsa ne fark eder! Ve bu gidişe engel olamayacaksa kader, ……inancımı sorgulamaya hangi alim cüret eder? |
[FONT='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]' Senin için ölürüm ' dedi. - ' Benim için zaten öldün ' dedim.. Cesedini alıp çıktı... - K.İskender -[/font] |
Sevgili , kır kıra bildiğin kadar beni... Kırdıkça sen bende çoğalıyorsun.. Kırılan bir aynada çoğalan yansımaların gibi... |
Saat: 09:58 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025