![]() |
* Derin sulara bıraktık umudu Bir âh etmeklik dünyada ... |
Alaca Karanlığı Sevmem ben Ya gece olmalı ya gündüz Kurşun ya vurmalı yada namluda durmalı Sevgili dediğin ya senin gibi olmalı Yada hiç olmamalı.. |
artık saymıyorum günleri
nasıl olsa unutturmuyor zaman "en son..."ları ... en son dilim, içime isyankâr cümleler kurmanın can kırıcı çaresizliğindeydi sus demem susuşumdandı /üzerine mühürler vurduğum hasreti/ ... sanma ki yoksun sevgili sanma ki y o k s u n her vakit aklımla hasbihaldesin ... |
![]() |
![]() |
Düş sokağında yaşardı renkli cıvıl cıvıl düşler
Ve sakinleriydik bu sokağın;Düşler,birikmiş sevgilerimizdi Çıplak göğsüne düşen gözyaşlarımı parmak uçlarınla yayarken bedenine, benimle sıvanıyordun adeta. Ağlamak bile güzeldi senin yanındayken, yokluğunu düşünüp acıyla sevişiyordum gözlerimin daldığı noktada.. |
Ve en çok Seni Özledim ben... Gözyasilarimi omuzlarinda birakip gitmek istiyorum simdi... Sana, kim oldugumu söylemeden, arkama bakmadan... Agladigimi sana göstermeden... Seni çok özledim ama çok özledim... Çocuklugum!!! |
Sen de bir yıldız seç, o ben olayım
Sen şarkılar söyle, ben parlayayım Ve…bir gece, aniden, yıldızın kaydığı zamanSen şarkına devam et, ağlama sakın arkamdan… |
H€r Kar€Si SiyaHa ßoyanMis bir ßuLmacayIm Cözmey€ CaLisTikca iCimd€ kayßoLurSun!! |
Saat: 06:03 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025