![]() |
kpss bende kafa bırakmadı yahu. sınav da iyi geçmedi zaten. unuttum yarışmamızı.....
pes etmek yok :D 14.Hafta ESKİŞEHİRSPOR 2 - 1 MANİSASPOR GAZİANTEPSPOR 1 - 3 TRABZONSPOR A.Ş. KONYASPOR 2 - 2 KASIMPAŞA BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 0 - 1 FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ 1 - 1 SİVASSPOR GALATASARAY A.Ş. 1 - 2 BEŞİKTAŞ A.Ş. KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 5 - 1 MKE ANKARAGÜCÜ BUCASPOR 1 - 0 MEDİCAL PARK ANTALYASPOR BURSASPOR 2 - 0 KAYSERİSPOR GeceM 4, _SoN_ 7, NOYAN 3, Melancholy 3, DİGİMAX 3 puan aldı. haftanın birincisi burun farkıyla _SoN_ oldu :D tebrikler. puan durumu 1-_SoN_ : 68 2-Melancholy : 62 3-NOYAN : 61 4-GeceM : 58 5-DİGİMAX : 44 6-ĄηêŁkå39™ : 25 8-Genco : 11 9-kelebek35 : 4 |
harbiden burun farkıyla :D teşekkürler emre,bu hafta performansım süperdi iddaadada vole yaptım :)
|
Burun farkiyla evet :F
Tebrikler _SoN_ :)artik bize birseyler ismalarsin demi ;D |
ısmarlamazmıyım ayıp ettin,herkeze benden çaaay :)
|
Ooo bak bugüzel oldu ellerine saglik :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ayıptır söylemeyelim,ama bu hafta güzel geçti,önümüzdeki maçlara bakacaz,bu haftada güzel maçlar var :) |
NtvSpor'u aç abi. Sergen Yalçın kupon yapıyor :)
|
açtım emre bakalım neler diyor,gerçi sergene güven olmaz ama ,yinede bu tarz programlar bazı takımların eksiklerini görme adına iyi oluyor.
|
Saat: 11:33 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025