![]() |
heh oldu işte şimdi...:D
hani ne zaman yapıyolar şimdi bunu...:D |
biz kullanalım diyene kadar kim bilir kaç yıl geçcek
ilk başlarda devlet elinde olcak sonra halka sıra geldiğinde çok pahalı olcak sonrada yaşlancaz kalbimiz yetmicek böle bişeye binmeye biz unutalım bence :s: hem bence çok tehlikeli geleceğe gitmek inşallah yapamazlar... |
yapmasınlar o zaman kayboluruz yoksa....
|
Alıntı:
|
onu bilemezsin silent zaman herşeyi gösterecek bakalım
:D |
ama nur bi düşünsene eğer öyle bişey olsa dünyanın çivisi çıkar elinde olan herşeyi yapabilir malu hepimiz bu bilim kurgu filimlerini izlemişsinizdir.Bu dünyayı ayakta tutan dengeler sarsılır öyle bi sarsılırki.bir kaos a dönüşebilir.ne bilim en basitiden isteyen gidip piyangonun şanslı numarasını oynayabilir.ve bunun gibi bi milyon şey.Ama şunu sorabilirm size
böyle bir fırsat şu an elinizde olsa siz ilk ne yapardınız:) hadi bakalım cevapları alalım |
ben geleceğime değil geçmişime gitmek isterdim yaptığım bi kaç hatayı düzeltirdim
ama dediğin gibi herkes bunu iyi açıdan kullanmıcaktır belkide geçmişe gidip kökümüzü kazıyacaklardır :D zaten böyleee bişeyin keşfi bence dünyanın sonunu getirir ... |
he şunu bileydin ama bende olmaını isterdim sadece bende :D:
hehehhe bende gidip şu sınav sorularını alırdım ilk iş :D |
:s:
ulee manyak elinde böylee bişi varken ne uğraşıyon sınav sorularıylaa kısa yoldan dönersin köşeyii :D |
Saat: 02:45 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025