![]() |
|
Mahşer vuslata gebe, Çığlıklarım yoldaşım /yoldaşım acılarım/ Aynam, ölüme meydan okuyan habercim!... Kalemim, düşlerimi kuşatan, süveydama saplanan hançerim!… umudumsa..... |
![]() Kurtarıcım Aşksen s/oluyorum ben, sen gibi.. en son nefesinin gereği kadar çek beni yüreğinin en ölümsüz köşesine.. ve bırakma öleceğini bilsen bile.. ölü aşkları yüreğinde yaşatma çabası yerine; can çekişen sevdayı kurtar tüm merametinle.. bırak birde aşk borcum olsun sana c/an gibi.. .. dilek eğri .. |
|
![]() Karlı bir kış günü dökülsem lapa lapa, Keskin bir ayaz vursa yüzüne Ve savursa beni sana, Isıtır mısın yüreğindeki aşkla.... |
"Baş harfi sen son harfi ben.. Hepsi karanlık hepsi karmakarışık hayallerimin.. Artık yeter kurtar beni,kayboldum teninden,ne gelir ki elimden..'' Yara oldum,kanar oldum.. |
Yüreğini Katıp Yüreğime, Sevdanı Ömrüme Yayacağım İnan Yüreğimin Nuru Son Nefesimde Dahi, Senin Adını Anacağım |
Üzülmem Sanırsın Ayrılığın Yamacında Durup Boğulan Sevgileri Seyrederken Üzülürüm.. Bir Bozgunun Başrolünde Ağlamam Değil mi Yitip Gitmelere Melekler Ağlamaz Dersin Ağladım.. Söylemiştim; Ben Melek Değilim.. |
![]() geLen ne getirdiki giden ne götürsün. 'ben' memnunum hayatımdan beni sevmeyen öLsün. ,) ![]() |
Saat: 02:47 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025