![]() |
![]() Dün gece yatak yorgan döşek, uyandım kanter içinde Dünyayı kalayladım biraz, kötülük yok aslında içimde Neden böyle yapayalnız, neden çaresiz gibi Senden bir haber gelmez biliyordum Senden bir umudum yok gibi İstanbul'dan kolay kolay gitmezdim bilirsin Tadı tuzu sendeymiş meğer İstanbul senmişsin İhtiraslardan kolay kolay vazgeçmem bilirsin İstanbul bitmedikçe sen hala benimsin. |
![]() Yalan yere edilmiş yeminim Bana geldiğin kadar seninim Piç masumiyetlerimin babasıyım Babamın en yanlış meyvasıyım Senin olmadığın kadar Dudağına küfür, yüreğine sancıyım Hasret yokluğum kadar Gözyaşım kadar ıslağım Bana geldiğin kadar seninim ben Yalan yere edilmiş yeminim ben. |
![]() ![]() |
![]() Hoş geldin, gönüllerin sultanı, Hoş geldin. Hoş geldin, ayların tacı, Hoş geldin. Bedenlere sağlık, Gönüllere huzur verdin. Kadir gecenle geldin, Müjdeler vere vere, Seni bekledik yaşlı gözlerle, Huzur verdin bizlere, Sabır verdin, Umut verdin. Hoş geldin, gönüllerin sultanı, Hoş geldin. Şair : Yılmaz Çelik |
yol oldum bitemedim bir türlü her çakıl taşına takıldı ayağım bir sende bir patenajdayım mezil menzil kördüğüm olmuşum çözemedim çözülmüyor bir türlü ben nerdeyim neden durdu bu gelecek zaman ögesi dili tutulmuş dili geçmişlerde kalmışım bilirsin ben eskiden de eskinin adamıydım ama şimdi başka oldum başka dünyalardayım venüs mars yıldız yıldız uzağındayım sana hasretim hayalini görmüyorum diye unuttum sanma işte uykumu çaldığından beri 2-4 nöbetlerdeyim |
Yanaklarmda seksek oynayan bir kız çocuğu Tutunamadığı çocukluğunun ismini arayan bir ben Sesin değerse o an sesime Yüzün geçer içimden Adı olmasa da masal kahramanlarımzn Uykusuna uzandığımız hayallerimiz Balonlardan çaldığımız renklerimiz var bizim |
"Gibi" ler Dünyasinda 'gibi gibi' sevme beni "
'Yine Beceremedim' . |
Yıldızlı geceler gibiydi gözlerin öyle delici içten ve yumuşak Kalbime saplanan bir ok Yüreğimi parçalasada o delici sızı Senden gelen her şeye sevdalanmıştım ben Karanlığı deler gecer gözlerim Yüreğimde bir sen varsın birde umut Cama vuran herdamla seni hatırlatır bana Bir şafak vakti düştü gönlüme sevdan Seninle hüzne sevdalanmıştım ben Sen ben ve hüzün ayrılamaz bir üçlü Yağmurla gelen sevda Hüzne dönüşmüştü gözlerimde Seninle hüzne sevdalanmıştım ben |
Çöldeyim susuzum Dudağın bana Leylâ. Kuyularda Yusuf´um Sözlerin bana Züleyhâ. Ateşlerde İbrahim´im Gözlerin bana deryâ. Sancılar içinde Meryem´im Bakışın bana İsâ. Yaralar içinde Eyyub´um Hasretin bana şifâ. |
Saat: 18:46 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025