![]() |
Cebimde beş kuruşumun olmadığını sanırken,canımın şeker çekip, tam ona yetecek kadar paramın olduğunu fark etmek gibiydi gelişin… Bir dilenciye verilen sadaka kadar sevap,bir çocuğun sevinci kadar temizdin..! |
" Evine haciz gelmiş fakirler gibi ; Çok koydu giderken götürdüklerin. Hiç değilse gülüşümü bıraksaydın , ana yadigarıydı..." |
De bana hangisini tutmak daha kutsal. Oruç mu? Ellerini mi? Tanrıdan dileniyorum seni. Gözlerime iliştirmezse gözlerini, yemin olsun cennetin en işlek yerinde asarım kendimi.. |
Anlatamasa da hiçbir cümle, anla SEN söyleyemediklerimi..! Açlığım ol, susuzluğum ol, yoksulluğum ol, sevdadan yana başımın belası ol be can..! Yeter ki SEN ol…; Mühür gibi yüreğimde, dua gibi dilimde, hayat gibi gözlerimde, nefes gibi dudağımda taşımazsam...SENi ,,,, SON' um ol..!! |
Bir başlık bile bulamıyorum Katlettiğin dizelerime Canımın istediği de sendin İçimin titrediği de Yüreğimin eridiği de… Unutursun belki gözlerimin rengini Unutursun belki sevgi sözlerini Soruyorum şimdi sana: Ey yalnızlığıma imza atan insan!!! Seni ne çok sevdiğimi de U N U T A B İ L E C E K M İ S İ N |
Şimdi peltek bir yanlızlık,Tabir-i bozuk bir suskunlukta dilim.Bir kıyı kenti gibi yasıyor yüregim..Hep eksik yagıyor yagmurlarım,Yüzümü ıslatmak gözyasıma düştü.Aksanı bozuk çiçeklerden ummudugum medet,Ellerimden demet demet kora düştü..Ya bir devrik cümle gibi yanlıs anlasılmaya müsait yasadım,Ya bir dipnot gibi cizgi altında kaldı hayatım.Yüregimin terk edilmiş yerinde intihar resimleri var.Bittim ve gittim... |
Gözlerini Kapayıp Yalnızlığına Öyle mi Yazdın Bu Sözleri?Meğer Ben Harf Harf Yaşarmışım Koca Bir Kelime Sanarken Kendimi... |
Mahkumdur insan yaşamaya..Herşeyin ilacı zaman derler yaa..Benim hiç zamanım olmadı aslında..Zamansız tanıdım,zamansız sevdim.Zaman hep sorunum oldu hayatımda..Senin için şiirler yazdım karanlık odamda yine zamanım yoktu aslında..Uykumdan çaldığım zamanlarda, sen döküldün dilimden o anda..yine zamansız olacak ya..Duymak istediğin iki kelimeyi söyleyeyim sana..SENİ SEVİYORUM ZAMANSIZ OLSADA... |
Nasıl bir özlem bu hayatımı felç eden... Gözlerimi belli belirsiz noktalara çivileyen... Nasıl bir özlem bu yüreğime ağır gelen...Elimi kolumu bağlayıp sadece seni düşündüren... Nasıl bir özlem bu gözlerimi gözlerinle perdeleyen... Sensiz yarınlara dair içimdeki tüm ümitleri tüketen... Nasıl bir özlem bu; Beni her... saniye biraz daha "sen"leştiren |
Saat: 06:42 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025