![]() |
|
![]() Gün geceye, ben sana dönerken, gözlerime yaş... yaşlar dolarken, ay geceye, sen bana doğarken, üzerime kar...karlar yağarken üşümem hiç, aşk sarar beni. korkmam hiç, aşk korur beni. düşsem bile o tutar beni. kaybetse de yine o bulur beni... (öldürse de yine o yaşatır beni) ..aşka kapını açtığın zaman, acılar giremez diyemezsin. aşk acılarıyla, tutkularıyla, gözyaşlarıyla, rüzgarlarıyla, taze çiçek kokularıyla bir bütün olarak girer içeri. aşkı acılardan süzemezsin! istesen de istemesen de aşka boyun eğersin.. |
![]() Bahar Türküsü Bahar Geldi Kendimi Seçtim Kuşlar Uçtu Kendimi aştım Seni Ben Yanımda Bulunca Değiştim Güzelleştim Söz Etsen Yüzüm Gülse Gel Desen Yağmur Yağdı İçim Temizlendi Toprak Koktu İçim Renklendi Seni Ben Yanımda Bulunca Herşeyim Çiçeklendi Ses Etsen Yüzüm Gülse Gel Desen.. |
![]() bir ufukta bitiyor yüzün ve başka bir gökyüzü başlıyor komşu ellerle sarmalanıyorsun yanıyorsun... ne kadar övülsen az avazım çıktığı kadar susuyorum ismindeki sesli harfleri mayınlı bir gülümsemeyle senin karasularında olmak üstünde ilkbahar bir entari; sanki yeniden eski bir öyküye başlamak... yüzündeki o billur akşam kahvaltısı sürgülerken özümü, ne kadarını sustuk konuştuklarımızın?... . Yılmaz Erdoğan |
![]() Hoşça kal deme sakın! Görüşürüz diye umutlanırım, " Elveda! " de. " Gidişim şimdi, dönüşüm yok " de. Her şeyin hazır güle güle. ... .. |
Sanma ki yıkıldım, sanma ki çöktüm, Yerlere serildim, boynumu büktüm, Verdiğin dertleri, yıllara gömdüm.. Hayat sana inat yaşayacağım! ! ! ! Sen tüken,ben hep var olacağım.... Ne çıkar yemişsem dosttan kazığı Sırtıma yüklesen tuzdan azığı, Yaramı dağlasan,duymam sızıyı... Hayat, sana inat yaşayacağım! ! ! Sana ASLA TESLİM OLMAYACAĞIM..! |
![]() Bir Kaç Kıskançlık Krizi, Elimizde Bunlar Var; Mutlu Olmaya Yetmezki! Bazı Yalanlar Güzel, Bazı Gerçekler Acıymış..' |
![]() Sen istediğin kadar sus şimdi Yüreğini gördüm diyorum sana.. Yürek ki ; Uğruna savaş verdiğim her şeyi bir gecede ateşe vermeme sebep olan bir yürek sahip olduğum her şeyi yıkıp geçmeme bir gülüşün için herkesi ağlatmama sebep olan bir yürek Alevlerin arasında gözyaşlarımın beni bu denli üşütebileceğini ise kestiremedim hayatımın hatasıydı belki, biliyorum dokunmaya kalkmamalıydım ve sen bu denli susup kaçmamalıydın Gülüşünü özledim Üşüyorum! |
Saat: 09:54 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025