![]() |
Ey yerin göğün butun kainatin sahibi bizleri yoktan var eden bize nimetler veren yuce rabbim:butun musluman aleminin bizlerin senin istedigin gibi bir kul olmamizi nasip eyle... gorunur gorunmez kazalardan,belalardan guc yetmez takat erismez akla hayale gelmez kotuluklerden musubetlerden sana siginiriz butun musluman alemiyle bizleri sen koru...
Hayırlı Cumalar |
hayırlı cumalar arkadaşlar.
|
Hayırlı cumalar dostlar :)
|
Ey nefis! Bil ki dünkü gün senin elinden çıktı. Yarın ise senin elinde sened yok ki, ona mâliksin. Öyle ise hakikî ömrünü, bulunduğun gün bil. Lâakal günün bir saatini, ihtiyat akçesi gibi, hakikî istikbal için teşkil olunan bir sandukça-i uhreviye olan bir mescide veya bir seccâdeye at. Hem bil ki: Her yeni gün, sana hem herkese, bir yeni âlemin kapısıdır. Fark edenlerden olmak ümidiyle..Hayırlı Cumalar...
|
Allah'ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar, hayırlı cumalar :)
|
hayırlı cumalar .
|
Selamünaleyküm
Evinizden Bereket Dilinizden Dua Kalbinizden Rahman Ve Resul Aşkı Eksik Olmasın Cuma' nız Mubarek Olsun Hayırlara Vesile Olsun inşaALLAH ![]() |
Bana denizlerden tebahhür eden bulutlardan bahsetme.. Çok gördüm, onlar sadece toprağı ıslatır.. Bana gönülleri ıslatacak bulutlardan bahset, bahset ki kalbim çok yaralı.. Başkası da derman olamaz.. HAYIRLI CUMA'LAR.. İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur; Biri, zulüm gören kişinin duası öbürü de müminin kardeşine gıyabında ettiği dua. Dualarda unutulmamak dileğiyle... HAYIRLI CUMA'LAR.. ![]() |
hayırlı cumalar arkadaşlar.
|
Saat: 14:46 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025