![]() |
İsteDiqin αn qideRsin.. αMα Kαfαnα esinCe qeRi döneMezsin...! Babanın maLımı Lan bu kaLp Bi qid bidaha N.. h GirerSin ,) |
Hiç durmadan parantez aç ben kapatırım.. Sen ünlemlerle takıl ben soru işareti olup aklında saltanatlar kurarım.. Sen eksilerden artılara geç çarpıları ben atarım.. Sen virgüllerle uğraşırken ben çoktan noktayı koyup kayıplara karışırım ve sana öyle bir eşittir bırakırımki; eşitleyecek hiçbirşey bulamazsın ..!!! |
Ben senin televizyonunum. Uzaktan kumandan olmayınca tuşuma basıptaçalıştırmayı unuttuğun. Ben seni yerel sevdim. Sen beni genel. Ben sana naklen yayındım! Sen benim yaralarıma bant sardın. Şimdi kaçıncı kanalı açarsan aç. Reytingi tavana vurmuş karıncalı bir yalnızlığım... |
"Farkındayım... Ne yazık ki ''seni seviyorum''diyerek pot kırdım, Juri yılın en iyi çıkış yapan aşığı seçti beni, Sense sekiz dalda en iyi ihanetleri kaptın,tebrikler" |
Doğrularımı götürmeye yetecek kadar yanlış yapmadım bu hayatta. Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep soruları. Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belkide. Kimsenin doğrusunu götürmedim ve en önemlisi de kimsenin yanlışı olmadım |
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya... Birini yanında tutmayı bilemez ama ...onun yokluğunu da İSTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu... Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar. ya, o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine: "Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim |
Ben ne kadar sevdiysem o kadar gittin, Gitmediğin zamanlarda bile, Hep gidecekmiş gibi durdun yanımda, Ben seni ölecek kadar sevdim diye, Sen hep öldürdün beni, Her bakışında başka bir el sallama, Tam sevmek isterken seni, Taksi çağırdın, ''Gitme'' deyişimi ne sen duydun, ne taksici..(Ceyhun Yılmaz) |
Sen canımın içindesin, canımsa senden habersiz... Dünya seninle dolu, dünyasenden habersiz... Gönlüm, canım nasıl bulsun seni?Çünkü sen tümüyle gönüldesin... Gönülse senden habersiz... (Hz Mevlana) |
Geliyorum dedi. Kendimi bile kovdum yαnımdαn yαbαncılık çekmesin diye. Gelmedi.. Kovduğum bende gelmedi geri.. |
Saat: 15:03 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025