![]() |
eLvedayla süslenmiş bir yarınıın dünündeym, kim Bilir beLki Doğmamış MelekLer RoLündeyim..KeşkeLerLe doLu sonbaharın demindeyimm.. Bilinmez yolların özleminde Tam Önündeyim! |
Sil Gözünün Yalnızlıklarını...O an FISILDA duvarlara adımı... |
Ansızın öyle bir gel ki, hasretinle deli olmadan, seni gördüğüm an delireyim istiyorum!... DELİRMEMİN BİLE SENLİ BİR SEBEBİ OLSUN İSTİYORUM!... |
EYLÜL İKİ KALBİN TEK DUAYLA DİLEĞİ EYLÜL İÇİMİZE BIRAKILAN AŞKIN ANLAMI .. |
Ilık bir yağmur yağar, şehrim ıslanır... Caddeler sana boyanır... Bi esinti gelir hafiften.. Düşümden geçen yüzün ıslanır... Sonra toprak kokusu sarar dört bir yanı, herkes dağılır ... Bir hayalin kalır ... |
![]() Birgün Unutursa doğmayı Güneş... Bende Unuturum..... |
![]() Beni sana çağıran her ise sustur Yaşanınca tükenir bilirsin Gemilere yük yüreğim gemiler okyanuslara Düşlerime kal Gözlerime bak gözlerimi yak Bu kadarı yeter Düşlerime kal Kalbimde bir pişmanlık olma Tenimde sıradan anı Yatağımdaki tükeniş olma Düşlerime kal |
![]() Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım.. Şarkılardan mirastı aşk.., inandım.. Ararsam bulurum sandım.. Bulunca durulurum.. Durulmuyor denizim.. Gelirsen diner sandığım bu yalnızlık.. Durulmuyor durulmuyor.. Kaoslarım girdaplarım labirentlerim.. Nice nice dertlerim var.. ![]() /..İçimden şehirler geçiyor../ Her durakta duruyor.. İnmiyorsun.. Seni en sıcak ben öperdim.. Kim bilir ama sen bilmiyorsun.. F&D |
Saat: 18:44 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025