![]() |
![]() |
Bu oyunda kazanan olmadi sevgili, Kirlenen ve temiz kalan var.. Kumarda hayat galip yine!! O günlerden bize yar olan.. Atmaya kiyamadigimiz resimler sadece… Simdi ikimizin de geceleri çok farkli!! Birimiz basini yastiga koyuyor, Birimiz bir yabancinin omzuna.. Ve ikimizde degisik basliyoruz güne!! Birimiz uykusuz kalmis… Birimiz yarin koynunda..!! |
Sevdalar adına yüreğimize tercüman olan dostlara; Umutsuz bir lahzada, o günü muştulayanlara; Sevgi katillerini alnının çatından, yürek namlularıyla vuran şairlere; Tevbeleri kadar beyaz örtüleriyle her daim onlara... Selam olsun!... ![]() |
![]() Susma... Durma... Hadi...! Bırak kendini devrik cümlelerime... Şaha kaldır tüm kelimelerimi... Seni el üstünde tutan harflerimi yağmala... Gecenin ürkütücü karanlığını devir üstüme... Damarlarımda dolanan SEN'i kes... Yere düşen her damlanın sesinde yankılansın adın.. |
![]() Yarınsız olur sevişmeler Kırılır dökülür hayallerim Usul usul hissettrmeden Çağırma a$k gelemem ßen Yana yana küle döndüm Hep yasaktn hep kasıtlı Seve seve suça döndüm |
![]() Neden Durmadan Yağıyorsun yağmur? Neyi ıslatmaya çalışıyorsun? Cadde ıslak,kaldırım ıslak, eğer gözlerimi ıslatmaya calışıyorsan onlar zaten ıslak… |
Anlatacak nelerim vardı bir bilsen... Içimde ihtilaller kopmuş,kendimi sürgüne verdim,itiraza hakkım yok biliyorum. Beni savunmak sana düştü. Seni arıyorum ...Yarım kalmış şiiirlerim gibisin,yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda, Öylesine eksik öylesine sahipsiz.. Veee işte bütün umutlara havlu attım gidiyorum.... Içimde geç kalmışlığın çaresizliği,çocuklar gibi ağlıyorum ve gel gör ki her damla göz yaşımda seni arıyorummmm... ![]() |
" Kaç açık arttırmaya çıkacak sevgin, Kaçıncı kez satılışın yüreğim, Hala anlamadın mı??, Değeri Beş Para Etmezlere Değer Verdiğini... Ne zaman anlayacaksın yüreğim..." |
MasaL diyaRLaRınDan qéLmi$ LaNeTLi bi!R MeLeg!m ßu NasıL ßi Dünya haLa çözmü$ déqiLim ?? ![]() |
Saat: 02:54 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025