![]() |
Şimdi Karşılaştırıyorum Sigaramla Seni, Sen Gibi Çektikçe Yakıyor İçimi, Sen Gi...bi Ellerime Bırakıyor İzini Ve SEN GİBİ ONUNDA FİYATI BELLİ !! |
Artık Titretemiyor ßeni GözLerinin Fiyakası.Sana HaLa SeLam Veriyosam Oda Vicdanımın Sadakası..!!!!
|
''Gözlerindeki ayet derinliğini hayrına tefsir etsen; yormasan beni..'' |
Söküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinl...e de söyle. Dikiş tutmuyorsa şayet, söylenmeyi bırak ,sus, kalbinden geçmeyeni diline değdirme... |
'Bir oyundaymışım da ebe beni unutup gitmiş gibi. Yıllarca oyunun kaldığı yerden devam etmesini bekleyen bir çaresizdim. Sobelenmek pahasına ortaya çıkıyordum ve kimseler varlığımı umursamıyordu. Boğazım patlarcasına bağırıyordum: ...burdayım ! burdayım ! Burdayım !…''" |
Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım.. Hasretleri gönlüme alıştırmalıyım.. Ben daha ne kadar hendekli yollar aşmalıyım ? .. |
''Korkularımla yüzüstü öylece kalakalmalıyım basık bir kenar mahalle kahvesinde.. Aşkınla demlenmiş sıcak bir çay içmeliyim.. Küfürler saçıp etrafa belalara bulaştırmalıyım ağrılı başımı.. Yokluğuna alışmamalıyım! Alışmamalıyım!..'' |
Umrumdan taşıyor zamansızlığım. İsmin içimde titriyor sesin sesime düşüyor; ses veriyorum... Oysa sen en sağır yarasın yüreğimde! |
Vakit, sözcüklerimin hecelerinde gizli.. Gecenin sabahına koşarken sevdalarımız, adın; anlam veremediğim hayallerde gizli..Vakit, Gelecek..Gelecek bugünün özleminde gizli..Sen ise yüreğimin mahreminde gizlisin...
|
Saat: 02:52 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025