![]() |
aklıma çok kötü bişi geldi yha:S hani biism sağlıkçı gelmicekti bisde bunu duyunca 40 dk öğle paydosuyla bielikte dinciyi beklicez deyip kaçmıştık tabii amam okul dışına çıkamammıştık o zamnda maç vardı herkes maçı izlemeye gitmişti bisde kafeteryada oturuoduk dinci geldi o sırada bis saklnmaya çalıos amam bis saklnamya çalışırkn hoca bisi gördü aşagıya çerdı bisde indik bise 10 dk içnde velileriniz çarın sizi disipline vercm dedei ama irenç olan ise tüm sınıf kaçıo sadece bisi disipline veriio ayyy ne gülmüştüq yha anneme bn söleyememe fln deyip :D
|
evet sizin dediniz türden kaçamakları az yapmadık..yalandan hoca gelmiycekmiş deyip hep beraber sınıf boşltmalar sonra fırçalanıp geri gelmemelr..))
|
onu bizde yapardık abla
dersi boş biliyorduk der giderdik:D |
bu sene ise ing öğretmenine kafayı yedirdik bile kadın gelio herkes tenefüsmüş gibi konuşmaya dewam edio kadın küfür edio öle susyoruz 5dk sonra yine knşmaya başlıos kadın bizi disipline verdi:D
|
valla imren nikindenden anlaşılıo rahaatsz olduğun:D
kızım biraz hocalarınıza iyi davransanıza:D tabi bu bi yalandır hocalara ölümmmm:D:(siz bana bakmayın kafayı yedim yine) |
hey hoca camide de burda ögretmenler var biz ölünce nedeceniz bak üzüldüm..kayra hocam duy bunları..
|
abla siz başkasınız yavv
size demedik bunları siz üstünüze alınmayın:D: hocadan hocaya fark var bazıları çok kıl bazıları çok iyi:D |
ha bak öyle deyince işler degişiyor..ögrencilerim duysa seni baya üzerler..)) ögretmenlerine toz kondurtmazlar..
|
bizimde senn gibi öğretmenimiz olsa toz kondururmuyuz ablammm:D:
|
Saat: 01:57 |
lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
SonForum.org 2007-2025