sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-15-2008, 20:52   #1
Kullanıcı Adı
MetinCeylan
Standart Millilerimiz terör hedefinde


Millilerimiz terör hedefinde
15 Mayıs 2008 Perşembe 19:36
El Kaide, EURO 2008'e saldıracak! El Kaide terör örgütünün, Euro-2008 sırasında eylem tehdidinde bulunduğu açıklandı.


El Kaide terör örgütünün, gelecek ay yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro-2008) sırasında eylem tehdidinde bulunduğu bildirildi.

İsviçre emniyet teşkilatı yetkilisi Jürg Bühler, La Liberte gazetesine verdiği demeçte, "2008 futbol şampiyonası, terör şebekesinin hedefi. Durumu çok yakından takip ediyoruz" dedi.

Bühler, El Kaide'nin bazı internet sitelerinde son haftalarda saldırı tehdidinde bulunduğunu, aynısını 2006 dünya kupasından önce de yaptığını anlattı. Polis yetkilisi, "Her ihtimale karşı hazırlıklıyız..." dedi.

Euro-2008, Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek. Türkiye de finalistler arasında.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=141025
MetinCeylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 02:17


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2025

2007-2025 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı