Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi yeşil beyazlı taraftarlarla polis arasında çıkan arbede, karşılaşmanın iptal edilmesine neden oldu..
Çıkan olaylar nedeniyle, Beşiktaş taraftarının şehre girişine ve Beşiktaş kafilesinin kaldığı otelden ayrılmasına izin verilmemişti.
Yaşanan bu olaylar sonrası maç iptal edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lutfi Arıboğan, Bursaspor-Beşiktaş maçının, ''Beşiktaş'ın stada gelememesi ve gerekli güvenlik önlemleri alınmadığı'' gerekçesiyle TFF Yönetim Kurulu tarafından iptal edildiğini açıkladı.
-KARAR 12 MAYIS'TA-
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili kararını 12 Mayıs Perşembe günü yapacağı olağanüstü toplantıda verecek.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.