PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto Bakım Ürünleri


MYDG
04-20-2012, 17:05
Madeni yağ (http://www.turkoilmarket.com/) şirketlerinin göstermiş oldukları faaliyetlerde birçok yağ maddesi kullanılmaktadır. Özellikle madeni yağlar nerelerde kullanılır ve madeni yağ nedir biraz bundan bahsetmek gerekir ise madeni yağ; ham petrolden elde edilmiş olan yağlardır. Ayrıca madeni yağlar diğer bir imside makine yağlarıdır. Birçok yağ çeşiti bulunmaktadır. Yağ çeşitleri arasında madeni yağlar belirttiğimiz üzere ham petolden elde edilir. Ayrıca içeriğine de birçok madde eklenmektedir. Motor yağı (http://www.turkoilmarket.com/)özellikle motordaki aşınmayı azaltır ve sürtünmeyi azaltır motoru korur.

Araba sahibi olan kişiler bilirler motor yağının görevlerini ve motor yağı kullanımında araçtaki olumlu durumları kalitesiz yağlar kullanılmaması bu bağlamda önemli bir etkendir. Motor yağı içinde bileşenler mevcuttur bu bileşenler deterjanlar gibi birçok maddedir. Buda ayrıca temizleme görevi görerek motoru temizler. Yağlanmanın birçok önemli görevi vardır. Yüzeyin kireçli kumlu taşlı yani kısaca pürüzlü olması aşınmalara neden olur kısa zamanda yağlanma gerçekleştirilirse motor kendini korur ve yüzeyi pürüzsüzleştirir.

Castrol yağ (http://www.turkoilmarket.com/) ise diğer yağlara oranla çok iyi bir kalitede olduğu için pürüzsüzlük sağlar ve bakımını yapar. Araçların bakımı oldukça önemlidir. Mükemmel bakım için castrol yağ kullanılması önerilmektedir. Mobil yağ (http://www.turkoilmarket.com/) ise yine araçlarda kullanılan aracın performansını arttıran yağlardır. motosiklet yağları (http://www.turkoilmarket.com/) olarak üretilen birçok motorsiklet yapı bulunmaktadır. Motorsikletinize en uygun ve hacmi iyi olup performansı daha güçlendirecek şekilde kullanılan yağlar oldukça önemlidir.

http://www.turkoilmarket.com/images/header/header_left.jpg