PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otobüs Bileti


alex57
03-29-2012, 14:54
http://www.otogar.com.tr/rsm/logo150px.png

Günümüzde bazı günlerde otobüs bileti bulmakta zorlandığımız bir gerçek olarak karşımıza çıkmakta. Bu problemden yola çıkarak kurulan ve sizlere yardımcı olmayı amaçlayan bir siteden bahsetmek istiyorum. Otogar isimli site, Türkiye'nin bir numaralı otobüs bileti (http://www.otogar.com.tr/) arama motoru olarak kurulmuş bir bilet arama sistemi.

Otobüs firmaları (http://www.otogar.com.tr/) ve yoğun yolcu taşıma sırasında, bilet bulmak, aramak artık çok daha kolay olacak. Otobüs bileti bulmak için artık telefonlarla ya da otogarlara gidip, firmaları dolaşarak bilet aramak zorunda kalmayacaksınız. Çünkü bir internet sitesi sayesinde, ucuz otobüs bileti (http://www.otogar.com.tr/) ve otobüs firmaları arasında kolayca arama yapabiliyorsunuz. Siz nerede olduğunuzu ve nereye gideceğinizi seçiyorsunuz, internet sitesi ise size Türkiye'nin en kaliteli otobüs firmaları ile biletinizi bulunuyor. Bahsettiğimiz bilet arama sistemi ise çözüm ortağı olan firmalara ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Online otobüs bileti (http://www.otogar.com.tr/) sistemine ulaşmak için bahsettiğim siteye girerek istediğiniz tarih de, nereden nereye gideceğiniz seçerek, bilet bulma servisinizi denemenizi tavsiye ediyorum. Bunun için yapmanız gereken ise http://www.otogar.com.tr adresine girerek istediğiniz otobüs bilet fiyatları (http://www.otogar.com.tr/) ve otobüs firmalarını görebilirsiniz.